keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Testissä; sim - hiusvesi

Törmäsin tähän tuotteeseen useammassakin blogissa talven aikana, joten päätinpä kokeilla. Hiuspohjani on ollut todella kuiva, kutiseva ja hiusta on lähtenyt aivan hirveitä määriä. Tästä Simin system 4 tonic hiusvedestä on ollut apua hiuspohjaani!

"Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden kotimainenvalmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla olemme kehittäneet tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta saamme kiitosta päivittäin. Tekemämme kehitystyön ansiosta voimme tarjota turvallisemman vaihtoehdon niin kuluttajille kuin kampaamoalan ammattilaisillekin" - lainattu Simin kotisivuilta.

Tää hiusvesi on siis hiuspohjan hoitoneste.  Hoitaa hiuspohjaa, poistaa hilsettä ja ehkäisee rasvoittumista, edistäen samalla hiusten kasvua. Sopii kaikille hiuslaaduille ja voi käyttää päivittäin!

Tuotetta oon itse nyt käyttänyt säännöllisen satunaisesti muutaman viikon ja tunnen kyl hiuksissani ja hiuspohjassani muutoksen. Pää ei kutise, tai hilseile (ainakaan niin kovin), tukkaa kyl irtoaa vielkin mutta hillitymmin ja hiusten vointi on latvoihin saakka jotenkin parempi. Oon kyl tyytyväinen! Mielestäni tuote toimii luvatulla tavalla, hiukset tuntuvat voivan paremmin, päänahka kiittää ja tukka pysyy puhtaamman näköisenäkin pitempään!

2 kommenttia:

  1. Mulla on hiuspohjassa vähän samaa ongelmaa tosin veikkaan että hormoonit vaikutti enemmänkin.. nyt kun imettämisestä on n. 3kk niin hiusten lähtöki alkanu normalisoitua eikä lähe läheskää nii paljoa eikä hilseile/rasvoitu mut kuivuus ja se kutina on edelleenki vaivana :/ pitääpä ottaa testiin jos ei nää häviä ! :) en muuten oo koskaan kuullu hiusvedestä !! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentistasi :) ihana aina lukea ku joku jaksaa kommentoidakin! Miekään en ollut aiemmin kuullut, ja samaa vaivaa tosiaan kans muutama kuukausi synnytyksestä. Siit luinkin et ihan normaalia mut tällä kertaa ei ookaan tuo hiusten lähtö loppunu. Hetkeks kyl väheni mut sit laitoin tuon ehkäsykapselin et varmaa johtuuki siit et se sekottaa hormooneja ja lisää tuota hiustenlähtöä yms muita oireilua. Kantsii kyl kokeilla jos ei helpota, mulla ainaki tuntuu auttavan vaikkei koko aikaa ees käytä nii oireet pysyy pois :)

      Poista