tiistai 20. toukokuuta 2014

Buzzador 6.

Heippahei! Mie toimin siis buzzadorina, vieläkin. Pääsin tällä kertaa mukaan Nestlén Shredded Wheat BLOG-kampanjaan.  Eli omin sanoin, toimin siis tuotetestaajana ja testailen erinäisten kampanjoiden tuotteita ja kerron rehellistä mielipidettä sit tääl blogissa tai esim facebookis. Lisää tietoa toiminnasta buzzadorina löydät aiemmasta postauksestani täältä.

"Nykyisin kuluttajat etsivät terveellistä ruokaa, joka samanaikaisesti maistuu hyvältä eikä sisällä tarpeettomia lisäaineita. Terveellisyys ja maku ovat kaksi asiaa, jotka on usein vaikea yhdistää, koska suola, sokeri ja rasva ovat osatekijöitä ns. hyvään makuun. Maku, ravitsemus ja terveys ovat tärkeitä kriteereitä Nestlén tuotekehittelyssä. Shredded Wheat -tuotteen lanseeraus on hyvä esimerkki Nestlén työpanoksesta maun ja ravitsemuskysymysten yhdistämisessä. Tuotteen tärkein raaka-aine on täysjyvävehnä (67 %), joka antaa tuotteelle korkean kuitupitoisuuden. Tyynyjen sisällä oleva marjatäyte (32 %) luo tuotteen herkullisen maun." - kopioitu suoraan buzzadorin sivuilta kampanjainfosta.

Täällä yksi vannoutunut kaurapuuron ystävä, on nyt muutamana päivänä maistellu näitä täysjyvämuroja. Paljaaltaan tyynyt maistui samalta kuin ois vaahtomuovia jyrsinyt, eli ei oikeen miltään, mutta maidon tai jogurtin kanssa tyynyn pehmentyessä myös täyte pääs paremmin oikeuksiinsa. En vielä parin kokeilun jälkeenkään ole kuitenkaan vielä vakuuttunut mutta luulen, että tämä on enemminkin tottumiskysymys, joten kokeilut jatkukoon! Kuvallisia postauksia tuun tekemään muroista myöhemmin, tarjoiluehdotuksineen kunhan saan kameran takas ;)
kuva lainattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti