tiistai 20. toukokuuta 2014

TITITYY

Vauhtia ja vaaratilanteita, täällä arki rullaa ja päivät vilisee. Viime viikolla elämässämme aukesi uusi sivu, lapsilla loppui maanantaina kirkkomuskari ja lennosta heti samana iltana Eeliksellä alkoi miniliiga-harjoitukset joissa itse toimin yhtenä ohjaajista. Siinä alkuviikon kankeuden mukana elämääni tuli harrastefutiksen tilalle höntsäfutis vähän tosisemmalla fiiliksellä.

Vaihdoin siis Fc Fenixen riveistä pelaileen 3.divariin AWS;ään. Heti viime viikolla pääsin käymään kahdissa treeneissä joiden jälkeen kävimmä viikonloppuna pelaamassa jo ensimmäisen piirisarjapelinkin! Ihan huikeeta on, et saan ja pystyn pelaan jalkapalloa, Fc Fenixen treeneiski varmaa välillä tuun viel käymään mut AWS:n riveis tosiaan pääsen nuihin peleihinkin, joita oonkin niin kaivannut superisti<3

Meil on ihan superi viikko menos, on Eeliksen synttärijuhlaa, jalkapallopeliä, minun omia treenejä ja viikonloppuna viel pelikin, et vilinää riittää. Haluttais kirjotella tänne bloginkin puolelle kaikkee kivaa, mut eiköhän sit kesäl löydy aikaa myös postailulle enempi. Nyt jotenkin ei haluta kiireel tehdä kuvattomia postauksia kun ei illan päätteeks usein riitä energiat enää suurempiin panostuksiin ees tääl tietokoneella.

Huomiseks ois luvattu ihanaa säätä, joten paljon ulkoiluja luvassa ja täänkin kalkkilaivan kapteenin mahdollista ruskistamista. Nauttikaahan näistä keleistä kun niitä riittää, voipi olla sateinen kesä luvassa jos nuita ennusteita on uskominen. Nyt kuitenkin lepoo, näihin kuviin ja tunnelmiin!

2 kommenttia:

  1. Hyvä ku toinenki futisperhe :D Meillä tosin minä en pelaa, mutta katon kyllä... :D Haluaisin joskus oppia pelaamaanki, mutta miehellä ei kuulemma kärsivällisyys kestä opettaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Futis on kyl parhautta <3 Ilkiä mies! Eikä haittaa vaikkei osaa, meil tul isimies ei oo koskaa pelannu mut kyl silti potkii ja kikkailee pallolla melkee yhtä hyvinku mie :D ei muutako nappulat jalkaan ja pallolla leikkimään nii äkkiä sitä oppii :)

      Poista