lauantai 3. joulukuuta 2011

Pari tuoksuu.

Avril Lavignen Black Star & Naomi Campbellin Cat deluxe At night.

Black Star Avril Lavignelta lanseerattiin 2009 ja se on laulajattaren ensimmäinen tuoksu.
Se on hedelmäinen, kukikas tuoksu jossa yhdistyy roosa hibiskus, sekoitettuna erikoisiin mustiin luumuihin ja tummaan suklaaseen! Pullolla on ainutlaatuinen muoto tähden muodossa. Tuoksun mukana tulee myöskin odottamaton yllätys- niittejä sisältävä sormus, jota en kyllä itse ole koskaan pitänyt sormessani..


Tämä tuoksu on halpa, mutta laatutuote kuitenkin. Varma valinta, ja tuoksu on sen verran turvallinen, että miellyttää varmasti lähes jokaista, ainakin naispuolista. Kuten seuraavakasi oleva Naominkin tuoksukin.

Tuoksuvivahteet: Roosa hibiskus-niminen kukka, mustat luumut, tumma suklaa ja päärynä

Naomi Campbellin Cat Deluxe At night tuoksu on kukkaishedelmäinen. Hyvin voimakas tuoksu, mutta iholla pääsee oikeuksiinsa. 

Ensi tuoksu: persikka, vadelma, mandariini ja eksoottiset kukat, jotka ovat kietoutuneena pioniin ja mustaherukkaan.
Sydäntuoksu: syklaami ja raikkaat kukkaistuoksut, jotka muodostavat tuoksun sydämen.
Pohjatuoksu: herkän hieno santelipuu ja sensuellit ambran sävyt.

Miss Diorin Cherie L'eau
Miss Dior Cherie L'Eau Christian Diorilta lanseerattiin 2009 ja sen suunnitteli parfymeristi François Demachy.  Ensimmäinen ”Miss Dior” - tuoksu lanseerattiin 1947 ja sen jälkeen muotitalo on suunnitellut 5 modernia tuoksua joista Miss Dior Cherie L'Eau on viimeisin.
  

Tuoksu on kuitenkin muihin tuoksuihin nähden todella pistävän voimakas, vaikka onkin myös Eau de toilette, joten sitä ei tarvi kyl suihkauttaa kun aivan hivenen. Aluksi vierastin hajuvettä, koska tuoksu on hyvin hedelmäinen ja kukkainen, mutta tämäkin muuttuu iholla hyvin radikaalisti ja lopputuoksu onkin todella mielyttävä.

Tämä on valmistujaislahja mieheltäni, ja aika uskalias sellainen. Hajuvesi jakaa varmasti mielipiteitä, mutta onneksi itse kuitenkin opin tykästymään tähän todella.

Ensituoksu: Appelsiini, hedelmäiset vivahteet
Sydäntuoksu: Gardenia, kukkaisvivahteet
Pohjatuoksu:
Valkoinen msyki, patchouli, kola, kuivat puun vivahteet
                                                
Britneys Spearsin Curious.


Britney Spearsin Curious tuli markkinoille 2004. Romanttinen, iloinen ja pehmeä tuoksu, joka inspiroi seikkailunhalua ja uteliaisuutta. Tuoksussa sekoitus magnoliaa, päärynää ja vaniljaa. 

Rakastuin Kanarialla ollessani tähän tuoksuun vuonna 2007, jolloin ostinkin samantien tämän 100ml pakkauksen, kuitenkin hajuvesi paljoudessani en ole kerennyt sitä edes käyttämään loppuun!

Ensituoksu: Louisianan magnolia, anjou päärynä ja lootuksen kukka
Sydäntuoksu: ruusu, jasmiini ja vaaleanpunainen syklaami
Pohjatuoksu: vanilja, myski ja santelipuu

Britney Spearsin Fantasy.

Britney Spearsin Fantasy tuli markkinoille 2005. Houkutteleva, lämmin ja eksoottinen tuoksu, jossa on ihastuttavia ja romanttisia kiivin, valkoisen suklaan ja litsin sävyjä. 

Tässä on tuoksu jonka olen käyttänyt viimeistä pisaraa myöten ja haaveilen uudesta pullosta.. Samettisen pehmeä ja hyvin miellyttävä. Jos jostain Tax-free myymälästä tai laivalta löytyy viel tätä niin aika varma valinta tuoksun suhteen.

Ensituoksu: kiivi, punainen litsi ja kvitteniä
Sydäntuoksu:
valkoinen suklaa, orkidea ja jasmiini
Pohjatuoksu:
iirisjuuri, myski ja eksoottiset puun sävyt

Puma Flowing.
Puma Flowing Woman on itämainen kukikas tuoksu joka lanseerattiin 2003. Tuoksu on kevyt ja nuorekas ja siinä yhdistyvät sitrustuoksut sekä kukat. Se on kuin hedelmäinen cocktail ihollasi! Yhdistele mielellään muiden Puma Flowing Woman-tuotteiden kanssa. 

Tämän tuoksun lainasin joskus pikkusiskoltani, kun koin sen hyväksi pitihän minun itsenikin saada sellainen ;) Raikas, urheilullinen, sopii joka lähtöön, mutta omasta mielestäni ehkä enemmän arkinen tuoksu.

Ensituoksu: Mandariini, vadelma, freesia
Sydäntuoksu: Orvokki, iiris, mimosa
Pohjatuoksu:
Amberi, vanilja ja myski

Ihanuus uutuus, Guggin Guilty Pour Femme<3
Tämä tuoksu on yhtäaikaa voimakas ja mieto. Ihanan naisellinen, lämmin ja iskevä itämaisen kukkainen tuoksu. Viikko aikaa saanut tämän ihanuuden ja noussut kyllä lemppariksi. AAH

Sydäntuoksussa: syreenin ja kurjenpolven sävyjen houkutteleva sekoitus kietoutuu persikan mehukkaaseen tuoksuun. Sävyt ovat samettisen naisellisia, ja samalla lumoavasti aavistuksen provosoivia. Tuoksun välitön vaikutelma on kiehtova ja vetoavan viettelevä.


Escadan Magnetism.
Escadan Magnetism tuli markkinoille 2003 ja siitä lähtien ollut minun lempituoksu. Tuoksu on hyvin lämmin ja sensuelli. Hyvin ajaton tuoksu, sopivan kevyt et sopii arkeen, että juhlaan. Tuoksu on hieman vaniljainen ja siitä johtuen niin tutun ja turvallisen oloinen.
Ensituoksu: mustaherukka, freesia ja jasmiini
Sydäntuoksu: mantelin kukka, iiris ja kielo
Pohjatuoksu:
ambra, myski, santelipuu ja vanilja

Guggin Envy me, Burberryn Sport & Burberryn Brit.
Guggin Envy me  on sekoitus kaikkea mitä hajuveden pitää olla. Haista ja ihastu ;)

Ensituoksu: Kukkien loisto ja säteilevä hedelmien purkaus
Sydäntuoksu: Lumoava intiimi hetki
Pohjatuoksu: Viipyilevä aistillinen mielihyvä

Burberry Brit on naisellinen ja raikas tuoksu, joka sisältää vaniljaa ja mantelia. Tyylikkäille ja leikkimielisille naisille.
Tuoksun sävyt: lime, päärynä, kuorittu manteli, valkoinen pioni, meripihka, mahonki, tonkapapu ja vanilja

Escadan Tropical Punch, Sexy Graffit, Ibiza Hippie, Rockin' Rio & Island Kiss.
 Voi kunpa nämä olisivatkin isoja pulloja, sillä hyviä tuoksuja kaikki. En niinkään itse enää osaisi kyseisiä tuoksuja ehkä käyttää, mutta yläasteikäsenä olivat kyllä niitä lemppareita. Ehkä siten sopivatkin nuorelle naisen alulle paremmin.


Biothermin Force, Emporio Armanin City Glam & Hugo Bossin Boss Bottled.

BOSS Bottled on hienostunut ja pehmeä tuoksu itsevarmalle miehelle. Aika varma valinta miehelle kuin miehelle, sopii lähes kaikille.

Biothermin Force on ihanan miehinen, sopivan mieto mutta urheilullisen viehättävä. Tämän tuoksun hankin vuosi aikaa joululahjaksi ja on kyl edelleen ykköstuoksu minun nenässäni ainaki! Ehkä seuraavaksi oleva miesten Guggin Gyilty Pour Homme taistelee ykkössijasta.

Mieheni sai minun tuoksuni kans samaa sarjaa olevan miesten tuoksun, Guggin Guilty.

GUCCI Guilty Pour Homme on intensiivinen, yksilöllinen, aromaattinen ja ajankohtainen fougere –tuoksu, kontrastina sensuaaliset kukat. Viettelevän provosoiva tuoksu miehille. 


Tämä tuoksu samaa sarjaa oman tuoksu uutuuteni kanssa. Hyvin miellyttävä, hieman voimakkaampi kuin verraten vaikka Biothermin Forceen mutta ei silti liian pistävän hajuinen.

Kirjoittelin itse jokaisesta tuotteesta jotakin, mutta tuotekuvaukset otin sivuilta: http://www.shopping4net.fi/ ja http://www.nordiccosmetics.fi

Kuvat eivät ole mitään priimaa, jaksanut nyt panostaa niihin sen enempää. Mut huomaa kyl tuosta hajuvesien määrästä et oon niin rakastunut eri tuoksuihin et voisin ostaa vain aina lisää :D Eikä tässä litanias ollu ees ku lempparit, hyllyyn jäi viel useampi puteli ja kaiken lisäksi melkeen kymmenen Yves Rocherinkin tuoksuakin.. No onneks rajasin tään postauksen edes näihin, koska kasasin tätäkin muutaman päivän ajan.. Huhhui. > Nyt laittaan hirvenliha marinaadiin :)

2 kommenttia:

  1. hehe. sulle on kyl kertyny näit :-D mulla ei oo yhtään käyttökelpoista hajuvettä. en kyllä oo koskaan kaivannutkaan kun en oo opetellu käyttään :P

    Tuo Escadan magnetism on mulle tuttu ja tuoksuu kyl hyvälle :)

    VastaaPoista
  2. Joo on nuita muutama kertyny :D seki on kyl tosiaan tottumuskysymys, jos en ois itekkään opetellu niin säästyis kyl vähemmällä vaivalla ;) aina pohtii et mitäköhän sitä tänää laittas . ahahah.

    Escadalla oo oikein enää muita semmosia jokka iskis samanlain, tuo magnetism on kyllä semmonen ainutlaatunen :)

    VastaaPoista