maanantai 1. lokakuuta 2012

Äitiyspakkaus.

Tähän postaukseen sain ideani ystäväni blogista. Hän eritteli sen hetkisen äitiyspakkauksen kuvineen kaikkineen ja minusta se oli ideana niin hyvä et tahoin nyt itekin toteuttaa kerta pakettikin kerkesi tässä välissä vaihtua.

Itsehän sain esikoiselta 2010 paketin johon olin erittäin tyytyväinen verraten 2011 pakettiin. Iloiseksi yllätykseksi tämä 2012 paketti julkaistiin nyt syksyllä ja tajusin et saan tään sen 2011 paketin sijaan. Olin siis jo päättänyt etten 2011 pakettia ottaisi, vaan äitiyspakkauksen ottaisinkin rahana tämän sijasta. No kun 2012 paketti julkaistiin, olin siihen sen verta tyytyväinen että päätinkin ottavani sen. Tässä nyt siis paketti kokonaisuudessaan, jonka jälkeen eriteltynä:

Ulkohaalarista tykkään, ainakin parempi kuin viime vuonna mut ehkä liian samanlainen kun aiemmin ottamassani paketissa. Väriltään vaan hieman tummempi ja lakkikin sama, lukuunottamatta lisättyä heijastinnauhaa.
Sekaan mahtuu hieman retroakin, tai omasta mielestäni retroa en mie nyt osaa näitä sillälailla eritellä :D Ihan kiva pussukka, kuosikin on aivan kiva. Väriltään tieten oisin toivonu vähän tummempaa niin ei "näkyis" likakaan niin helpolla.
Vanuhaalari, on kyl tosi kiva. Ihana kuosi mut väri on, noo aika tylsä.
Villahaalari valkoisena, ihan jepaa.
Myssy.
Pipo.
Kypärämyssykin vielä, ja kaikki valkoisena? Oiskait näihin voinut jotain väriäkin laittaa?
Sukkiin ja töppösiin sit vähän väriäkin, ja valkoiset sukkahousut. Tykkään kyl pukee lapsen valkoisiin ja tällaset värikkäät yksityiskohat on kivoja kokovalkoisessa asussa <3
Vähän väriäkin mukkaan, ihan kivan näköinen tääkin :)
Bodyyn potkuhousutkin.
Tää body on kyl ehoton lemppari <3
Tää taas menee niiden aiempien töppösten ja sukkien kanski aika kivasti ;)
Aikas tylsä? haaleat kuvioinnit valmiiksi, kaipaisin räväkkää ja vahvoja värejä ja kuviointeja!
Perusbody.
Tassullinen kietaisubody! Eeliksen paketissa lemppari, näitä vois olla montamonta useempaa!
Ihan kiva tääkin, ainakin eri äippäpaketin vaatteita on helppo yhistellä :)
Retro? Tää on kyl kiva piristysruiske!
Tylsää beessiä, mut muuten kyl tykkään!
Mitkä pöksyt! Byääh, en tykkää! Ois yksvärisenä?
Valkeaa <3
Ihanat turkoositpökät <3 Lempparihousut kyl!
Tää asu on kyl kivempi ku ainakaan kahes edellises, Eeliksen pukua ei käytetty kertaakaan, josko tätä sit? Siltikin kaipaan värejä! Yhyy!
Kiva tuo pussilakana <3 söps.
Nää on kaikki hyvinkin tarpeelliset, Eeliksellä kaikkea tarvittu säännöllisesti :)
En oo yhtää kyl oppinu käyttään nuita kestovaippoja, joten ei tarpeelliset meille.. Ihan jepaa muutkin kamppeet mut eipä niil pitkälle pötkitä :D Yhdet liivinsuojat, niit tarvii ainakin 10! Koko ajan saa olla vaihtamassa.
Täskin on kiva kuosi, ei ainakaan mitään kukkuosia enää. Kankaiset ruokalaput on kyl aika epäkäytännölliset, muovinen baby björn on meillä vaan käytös koko ajan :)
Kirja on kyl kiva ku niinku aiempikin, suomeks ja ruotsiks runoja ja loruja.
Purulelu on hyvinkin tarpeen, hampaiden puhkeamisen kynnyksellä :D On meillä ainakin jyrsitty ja viilennetty ikenii tämmösellä.
Ja loppuun, viimeiseksi muttei vähäisemmäksi IHANA DESIGN- kuosinen laatikko <3 Voih, pelkän laatikon takiikin voisin tään paketin ottaa! Ideakin laatikos on niin kiva, et aah! Tahon jo!

Tämmössii tälläkertaa! Tänään on haettu tenttikirjat, joten päivät menee aikaslain sit niiden paris, koitan kuitenkin välillä kirjotella ihan oman "mielenikin" takia! On tää niin ihanan rentouttavaa, istua koneella oman päiväkirjani ääressä ja höpötellä ihania hetkiä ja muistoja ylös <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti