lauantai 6. lokakuuta 2012

Tyttö vai poika?

 1. Korkealla vai matalalla
Jos vatsasi on kovin ylhäällä, vauva on todennäköisesti tyttö. Jos taas alhaalla, tulossa on poika. (Aikas alhaalla, samanlainen kuin Eeliksestä, et poika?)

2. Sydämensyke

Legendan mukaan yli 140 sykettä minutissa tarkoittaa tyttöä ja alle 140 poikaa. (Tään kohdalla Eeliksen sykkeetkin oli melkee aina 155-160, ja täs toisessa raskaudes mennään samoja et poikaa veikkaan!)

3. Makea ja hapan

Himoitsetko jäätelöä joka päivittäin? Jotkut uskovat, että se tarkoittaa tyttölasta. Jos mielit taas kaikkea suolaista ja hapanta, tulossa on poika. (Sicilia sitruspuriste ja appelsiinit samalla lailla kuin Eelistä oottaessakin)

4. Parillinen vai pariton

Legendan mukaan Maya-intiaanit määrittelivät vauvan sukupuolen äidin iästä synnytyshetkellä ja synnytysvuodesta. Jos molemmat luuvt ovat joko parillisia tai parittomia, tulossa on pikku-prinsessa. Jos toinen luvuista on parillinen ja toinen pariton, luvassa on pikku-prinssi. (Tämän perusteellakin poika, 22 ja 13! Oootappa mietitään Eeliksen kohdalla, samanlain 20 ja 11 ;)) Aika jänniä nää!

5. Ihon kukkiminen

Jos naamasi kukkii kuin kevätniitty, voit syyttää siitä tulevaa tyttö-vauvaa. Uskomuksen mukaan tyttö vie äidiltään kauneuden, joten siitä finnit. (Ei pidä paikkaansa, Eelistä oottaessa kukki naama ja kukkii muutes nytkin!)

6. Sormustesti

Ota kihlasormuksesi (tai muu sormus) ja pujota se naruun. Roikota sormusta narussa vatsasi päällä. Jos sormus pyörii ympyrää voit odottaa poikavauvaa, edes-taas -liike ennustaa tyttövauvaa. (En oo testannut Eelistä oottaes, mut nyt vois kokeilla tätä --> no tää on kyl vähän tulkinnanvaranen, mut jos satunnaisesti vaan lasken sormuksen ja roikotan sitä niin useammin pyöri kyl ympyrää ku ois ees-taa menny, eli tääkin poika!)

7. Pahoinvointi

Olitko todella pahoinvoiva ensimmäisen kolmanneksen aikana? Tai oletko vielä? Merkit viittaavat tyttölapseen. Vähäinen tai olematon pahoinvointi viittaa taas poikaan. (Eeliksestä oksensin ensimmäisen kolmanneksen, ja tästä toisesta pahoinvoivana saman ajan, oksentamiselta onneks välttynyt, mut siihenkin vaikuttanut se et ei oo aamuherätyksii ollu ja saanu syyä ainaku tuntunut et nyt ois tarve, toisinku sillonku töis oli)


 Tähän testiin törmäsin joskus aivan alkuaikoina jo, mut nyt muistin ja päätin vertailla :D Kyl monelta osin poikaa ois luvassa tälläkin kertaa ;) Nähtäväksi jää miten pitää paikkansa. Tään alkuperäsenä löydät siis täältä.

3 kommenttia:

 1. Voi ku ei pitäis ihan nuin paikkaansa ainakaan itselläni...

  nm. tyttöä kovasti toivova

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo mut eihä ne välttis pidäkään, kaikkien raskaudet niin yksilönsä :) mahan malli on mulla se ratkasevin, eessä ja kaponen takaa ei erota ollenkaan et jos nyt tuliski tyttö oisin toosi yllättyny :D

   Poista
  2. Meki saatiin nyt sit tyttölupaus vaikka kaikki merkit viittaskin poikaan :D

   Poista