torstai 11. lokakuuta 2012

Häämatkalle.

Huomenna on jo 12.10, eli tasan kaksi kuukautta häihin! Häistä muutama päivä ja me suuntaamme häämatkalle Eqyptiin, nyt on pakko tehä pieni kuvakooste häämatkamme hotellista, en vaan enää kestä ku tahon jo reissuun lämpimään nyt heti <3
Sori kuvien epäjärjestys, Eelis heräs jo niin ei kerkii enää järkkäillä /; Kuvat matkanjärjestäjän ja hotellin omilta sivuilta <3 aah!

4 kommenttia:

 1. Aivan upeat maisemat ja hienon näköinen hotelli :) Alkaa itelläki tekeen mieli ulkomaille, ku näitä kuvia kattoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä <3 Mulla on ihan mahoton matkakuume vaik tiiän et enää kaks kuukautta ja päässään lämpimään, pakko käyä päivittäin selaan nuita kuvia ja sit muitakin kohteita. On se reissaaminen niin ihanaa<3

   Poista
 2. Huonon valinnan onnistuitte tekemään häämatkanne suhteen. Egypti on täynnä kaupustelijoita, jotka eivät jätä rauhaan, lisänä ne saavat tulla hotellin alueelle, joten ne tulevat tuppaamaan palveluitaan myös ottaessa aurinkoa. Kadut ovat pelottavia pimeään aikaan. :( Viikossa oli mennä hermot..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi et sulla on huonoja kokemuksia kyseisestä maasta /; Meille se kuite on melkee ainoa vaihtoehto mikä kiinnostaa , lentomatka on suht lyhyt ja paikka on sopivan lämmin. Kaheks viikoks siel on tekemistä ja kuite ku poika on mukana niin ei voida mihinkään Aasiaan asti lähteä vaik tahottaiski. Lentämällä pääsee kuite hyvin makadi baysta kairoonkin, eikä tarvi busseissa istuu aamusta iltaan :)

   Meil on kuite turisteille tehty tuo hotellialue ja ihan uus, et sitä on kovasti kehuttu et siel sais olla rauhassakin ku hotellilla on omat palvelunsa, et ne mitä hurghadassa tai sharm el sheikis nuo kaupustelijat on niin se nyt onkin tiedos, mut meil on niihin molempiin useampia kymmeniä kilometrejä matkaa et eikhän me saada olla ihan rauhas :) tai jos ei, niin ainakin ollaan siitki mahollisuudesta tietoisia :)

   kiitos omasta näkemyksestäsi :) Eqypti on kyl semmonen paikka et jakaa mielipiteitä, ite kanarialla kun asuin 3kk niin tuli kyl korvista jo ulos ne kaupustelijat, mut jätti nekin rauhaan kuhan vaan kieltäytyi lujasti :) Mut tammikuussa sit kuulette et miten meillä kävi, oliko onnistunu vai epäonnistunu valinta :)

   Poista