torstai 4. lokakuuta 2012

hohoi!

Huhhhuh! Eikait voi muuta sanoa! Tää päivä ei oo kyl yhtään hyvä. Hajoaa pää ihan tosissaa nyt. Tullin kans ongelmii, hirveetä säätöö ja lähetän tiedostot pdf:nä niin ne sit muka on dat:na eivätkä saa niitä auki. Päänsärkyki jatkunu kohta viikon, voi kyllä! Samanlaista migreenistä särkyy ku Eelistä oottaessa. Haluaisin kirjotella vaikka ja mitä mut täs mielen tilas ei voi kyl :(

Eilinen sentään oli hyvä päivä :) käytiin Eeliksen kans ekaa kertaa uimas uimahallis ja viel kaksistaan. Oli kyl mukavaa ja Eeliskin oli niin nätisti <3 Sit käytiin myös naapurissa välipalalla ja illalla viel meiän pikkuperheellä piitkällä kävelylenkillä :)

No nyt ku kultsi meni nukuttaan Eelistä päiksyille, niin taidan alkaa lukeen taas kasvatustieteitä! Parempi lukee kaikki aika ku Eelis ei oo hereil, meinaan et ku päikkärit jääny siihen yhteen per päivä ja ne on välistä pituudeltaankin vaan tunnin niin ei kyl jää turhaan ylimääräsiä aikoja istua koneella ja kuunnella luentoja tai lukea tenttikirjoja.. Sormet ristis toivon et poika nukahtais, meinaan et kiipeilee kohta muuten pitkin seiniä ku tunnin nukkunut vaan ja siitki on jo monta tuntii..

Kuumaa teetä ja kasvatustieteitä, siit on mun ilta tehty :) Ja uskokaa tai älkää, nautin tästä opiskelusta ihan sikana! Ihanaa kehittää itseään ja oppia uutta, kuhan tunteja ois päiväs vaan vähän enempi :D  Mut hellurei taas, palaanpa taas kunhan kiirukselta kerkiin :)

ILMEELLÄ ;) <3

2 kommenttia:

  1. Kylläpä eelis on kasonnu :) Ja onnea opiskeluihin, mukavaa vaihtelua arkeen tuo sekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen son nii iso jo <3 nii ja kiitos paljon! :)) on kyl mukavaa!

      Poista