tiistai 9. lokakuuta 2012

Virallinen eka päivä.

Tää ois sit virallinen eka herkkulakkopäivä. Eilen ku syötiin viel sunnuntaisen minun äitin synttärikakun jämät pois :) Ollaan ooteltu tätä kipinää kesän jälkeen koko alku syksy. Keväällä meil oli nii terveellinen elämä mut kesällä kiirees ruokapuoleen tarttui mukaan herkut ja roskaruoka..

Eli nyt tieten tilanne hieman muuttunut ku oonhan mie raskaana, et minun osalta tää ei oo mitää laihuttamista vaan turhan ruuan karsimista ja ylimäärästen kilojen välttelyä. Eeliksestähän sain roimasti raskauskiloja, vaikkakin ne hävis ja vhä ylimäärästäkin tuos imetyksen ja terveellisen ruokavalion sekä liikunnan seurauksena, en tällä kertaa tosiaan taho ees niitä kiloja vaik ne häviäiski heti ku tahon sit synnytyksen jälkee alkaa taas treenaan kovasti ja kiinteyttää itteäni :)

Tää raskaus on niin samanlainen kun Eeliksen kans ja siks onki pakko ottaa herkkulakko käytäntöön! Jos en ois herkkulakos, tulis karkkia ja roskaruokaa yms. Epäterveellistä osteltua harva se päivä, koska nyt tuon alkuraskauden elinkin täysin hetken huumassa :D eli ostin aina just sitä kaikkea mihin iski yllättäen himo.. Eli nyt saa riittää ;)

Toisena syynähän on tieten meiän häät! Halutaan näyttää hyvältä ja ihana sit lähtee eqyptiinkin ku ei olla molemmat aivan turvoksissa ja pöhöttyneitä. Mut tällasta tällä erää, nyt äkkiä pukemaan ja asioille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti