torstai 25. lokakuuta 2012

Hellurei.

Nyt ois tenttikirjat ja nettimateriaali luettuna, kaikki luennot on kuunneltu kröhöm, tosi keskittyneesti mutta kuunneltu kuitenkin. Ja mitähän vielä? Kertaillakin kerkesin viel tovin ja nyt vaan oottelen et pääsee tekeen tentit, enää reilu tunti ja sit se puurtaminen alkaa!

Oon himoinnu viime viikot siit et ois aikaa muutama tunti ees vuorokaudes enempi ja kerkeisin rauhas pitkästä aikaa asettua koneelle ja kirjotella postauksii. Ois niin miljoona asia kirjotella muistiin ja kuviaki ois vaikka millä mitalla mut ei tämmönne tunnollinen opiskelija kehtaa lukemisista karsii aikaa! Välistä Eeliskin nukkunu yli 3tunnin päiväunia, mut oon sen koko kolme tuntii paahtanu pää kiinni kirjassa, ja sit vaan tuijottanu kelloo et mitä ihmettä miten oon kerinny näin kauan lukemaan kerralla :D Tietenkin viel häähommatkin vieny lopunkin ajan postaamiselta, mut eiköhän tähänkin taas normiarki pian palaannu  <3

Nyt kun alotin kirjottaan tätä niin varmaa poika päättää just herätä. Nää päiväunet on kyl niin vaihtelevan pitusii, alkaen 50 minuutista johonkin 3,5h! Onneks yöunet on sitä 12-13h luokkaa ja nukahtaminenkin on pojalla helpottanut. Ei tarvi ku sänkyyn laittaa niin on jo unessa! Eilen kuite oli poikkeus et poika simahti isänsä kainaloon sohvalle ennenku ees sänkyyn asti kerkes :D Ainiin! Semmostaki täs on tapahtunut et nyt oon LOPETTANUT IMETYKSEN KOKONAAN! kerkeen minäkin hetken hengähtää ennenkui toinen mahdollisesti ainakin vuoden kestävä maratooni alkaa!

Pari muutakin juttuu ois, mut omat postauksensa tahon niistä tehä, joten nyt äkkiä ruokaa viel ku toinen on unilla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti