maanantai 21. tammikuuta 2013

allposters.

Hellou kaikki, näin yön pimeinä tunteina tulin käväseen vaan nopsaan postaan tosta allposters.fi:stä.

Elikkäs oon haaveillut seinätarroista ikuisuuden, jos toisenkin ja satuin hoksimaan et nuillakin oli jotkut ale-hommat menos (ylläripylläri) joten laitoin tilausta menemään. Pikkuhiljaa ois tarkotus saaha tätä meidän kotii laiteltuu ja sisustettuu, mut ensimmäisenä ois nyt vuoros Eeliksen huone <3

Aluks olin siis tilaamas useampaa tuotetta kerralla ku oli muka niin halpaa, mut sit postikulut yllätti! No hautasin jo haaveeni ja yritin ettii muista nettikaupoista yhtä kivoja kuvia mut ei onnistunut. Petyin pahasti ja loggasin koko koneen kii, et EI SITTEN...

Parin päivän päästä kuitenkin menin sivuille uudelleen ja huomasinkin et postarit oli aivan riippuvaisia tuotteesta jonka tilaa, oli kuulkaas 5€ jopa 30€ saakka eri tuotteis, vaik mitoiltaan kyl ainaki ois ollu täysin samoja?!? Näis tieten halvimmissa ja alennetuimmissa tuotteissa oli se 30€ ja vaik ois tilannu useemman tuotteen kerralla niin jokasesta tuotteesta tuli oma 30€ postikulut lisäks. (AIKA HURJAA!) No päätin sit tilata sen seinätarran, mitä olin pisimpään haaveillu, se oli kylläkin normihinnalla mut ku siit ei postareitakaan tullu ku 5€ ja sain jonkin alennuksenkin sit viel emailiin jonka pystyin tilauksen yhteydessä hyödyntämään.

No mut pitemmittä loruitta, alkaa silmät oleen jo ristis ja tää teksti aika sekavaa niin tästä pääset allpostersin sivuille, taino suoraan tuotteeseen jonka tilasin! Kantsii käyä ihasteleen, siel on kyl kaikkee kivaa!

Tilaamani tuotekihan saapui jo pari päivää tilauksen jälkeen, mutta valitettavasti en oo viel voinut kokeilla tuotteen laatua vaan ootan et ollaan keritty Ikeassa käymään ensin ja saatu sieltä huonekalut pojan huoneeseen hankittuu, jonka jälkee voin sit liimailla ton tarrankin ja saan räpsii kuvii kokonaisuudesta! Mut nyt äkkiä peiton alle, ja unta palloon <3 ÖITÄPÖITÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti