torstai 31. tammikuuta 2013

Lomalla lomasta.

Joskus lomalla on vaan nii rankkaa et tarvii viel irtioton lomastaki. Me siis lensimme Egyptistä takasin Helsinkiin 1.1.2013, mutta emme jatkaneetkaan suoraan Rovaniemelle vaan jäimme omena-hotelliin pariksi yöksi.

Olimme koko uudenvuoden päivän matkustaneet ja illalla yhdeksän maissa saavuimme taksilla hotellille ja huoneeseemme. Voi sitä ihanuutta, kotisuomi, maitoa ja ruisleipää <3 kuinka ihanaa olikaan vaan syöksyä hotellihuoneeseen, käpertyä peiton alle ja tuijotell telkkarista suomalaisia ohjelmia ja syödä samalla iltapalaa, sen sijaan et oltais lähetty yöksi junaan tms.


Johto Cafen sivuilta kuva

Keskiviikkona 2.1.2013 nukuimme pitkään, sillä jätimme hotelliaamiaiset suosiolla väliin kun olihan niiden mukaan jo aikataulutettu edelliset kaks viikkoa :D Omien eväiden jälkeen me sit vietimme sen päivän täysin totutellen Suomen ilmastoon ja kulutimme aikaa kampissa kierrellen. Muutamia hyviä löytöjäkin teimme, mutta ne taidan esitellä omassa postauksessa ;D kjähkjäh! Kävimme myös lounaalla lempikahvilassani, Johto cafeessa <3

Johto on vaan nii luottopaikka! Siel on nii herkut leivät ja salaatit et sinne on pakko aina päässä lounastaan kun Helsinkiin asti tulee eksyttyä.

No sit ku kampista maltoimme lähteä, me vaan rentoilimme hotellilla koko päivän ja illalla kävimme viel veljeni kans syömässä Chico'sissa. Oli kyl maukkaat hamppariateriat ja tuli massut täyteen, eikä hintakaan päätä huimannu :)
Chico'sin sivuilta kuvat

Sit kiiruhdimmekin jo takasin hotelille, rauhoittumaan, pakkaileen kamat kasaan ja nukkumaan, sillä torstai aamuna meil oliki sit aikanen lähtö kentälle ja ihana vain tunnin lento kottiin <3 Kyl oli mahtava homma ku hokattiin jäähä helsinkiin pariks yöks, oli nii rentouttavaa rauhoittua ja levätä viel ennen lentomatkaa kotiin. Ja jos heti tiistaina oltaisiin menty esim. Yöjunalla suoraan lentojen jälkeen, olis juna maksanu yhtä paljon kuin torstain lennot+kaks yötä omenassa! Näin jälkikäteenkin voin sanoo et oli hyvä ratkasu :) pääsinpähän viel vähän shoppaileenkin <3 Mutta nyt alkaa uni painaan päälle, joten äkkiä pää tyynyy, öitä nääs unis ötököitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti