maanantai 14. tammikuuta 2013

Väsymys vaihtui toiseen..

Perjantainen olotila onneks hölläs ja helpottihan jaksamista seki et tuli sopivasti viikonloppu ja sain paremman puoliskoni pitää kotona <3 voimia on siis kerräilty ihan urakalla ja tätä pahaista lunssaa koittanu tainnuttaa. Kaikin puolin siis hyvä viikonloppu takana!

Tänään on mieleltä ollut kyl erityisen hyvä päivä! Osasyy tähän pirteyteen on varmasti ihanalla ystävällä joka kävi kylässä päiväsellä. Iltaa kohden mieli vaan parani lisää, Eelis nukahti päiväunille taisteluitta ja kerkesin lukea kehityspsyklogian kirjan loppuun. Sit ollaan touhuiltu koko ilta ja sain meikkipöydän tarvikkeiden inventaarionki tehtyy(pikkusiskolle koruja ja meikkejä ja loput roskiin).

No kerta vieläki riitti energiaa nii päätinpä hyllyttää lasten vaatekaapin uusiks ja kerätä pienet vaatteet pois ja raivata samalla Kaken vaatteille tilaa hyllyille. Tuli kyl ihanan siistiä ja hyvä mieliki et eikhä taas arkea jaksa muutaman päivän..

Kaiken lisäks kerittiin kattoo hyvä leffa ja herkutella ennenku yöpuulle! Eeliskin nukahti omaan huoneeseen ekaa kertaa häiden ja häämatkan jälkeen! Aika huikee fiilis kyl ku saatiin oma sänky taas kokonaisuudessaan käyttöön <3 voi kääntää kylkee muutenki ku paikallaan hyörimällä! Mut nyt alan kyl nukkumaan, koska tästä hyvänolon tunteesta ei voi koskaan tietää josko se jo päättyy ja vaik Eeliski herää useamman kerran yöl ku tottumukseltaan taas eris paikkaa. No jännä nähä miten käy! Unimoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti