tiistai 22. tammikuuta 2013

Hur mår du?

Raskaus se ihana aika, NOOT! Joka paikkaa kolottaa, jalatkaan ei meinaa välillä ees kantaa. Öisin pyörin ja hyörin, etsin hyvää asentoa ja lopulta ku nukahan joudunkin jo herään vessaan tai vaukkeli alkaa möykkään masussa, potkii kylkiluiden väliin tai työntää päällään lantioon. Paikatkin puutuu ja sit niit pistelee niin mahoton, välillä närästää ja välillä on muuten vaan vaikee olla.

Käveleminenkin on jo rankkaa, ei jaksa pitkillä lenkeillä käydä, vaik kuin tekis mieli vaan ulkoilla. Vauhtikin on niin hurjaa et puoles tunnis kerkee ehkä kilometrin edetä. Väsymyski vaivaa ja tuntuu et päivistä loppuu tunnit kesken ku kaikes kestää niin kauan. Eeliksen pukeminenkin on niin hidasta, omasta pukemisesta puhumattakaan, sit ku kamppeet on viimein niskassa on jo hikiki pääs ja niin saanki vaappua sit ulos ja huomata kuin vaikeeta se käveleminen taas olikaan, parempi vaan kääntyy takasin sisään.

Ruuanlaittokin tökkii, syömisestä puhumattakaan. Ensin on kauhee nälkä ja sit ku syö vähän niin on jo niin pöhnä olo ja masua kiristää ja ahistaa joka suunnasta. Henkeäki ahistaa, masu niin ylhäällä et kumarteleminen tai istuminenki on nii vaikeeta, koittaapa siinä sit käydä suihkus tai pesulla pojan kans olleskaan.

Mutta kaikesta tästä huolimatta, nautin tästä raskaudesta, siitä ajatuksesta et pieni ihmisen alku kasvaa ja kehittyy masussa, minun sisälläni <3 Välillä on niin rankkaa ja vaikeaa, mut kuhan pitkälleen pääsee ja suoristaan välistä itteään niin kyl näistä päivistä selviää. Enää ei ookkaan kovin paljoa jäjellä, sit tätä ISOA mahaa ja liikkeitä tuleeki jo ikävä! No muttä tähän loppuun vielä neukkukuulumisia, ja pari kuvatusta!

Raskausviikot (30) 32
RR (128/78) 129/77 P. 98
B-Hb (116) -
Sf-mitta (26,5cm) 29cm
U-Prot. (-) -
U-Gluk. (-) -
Sykkeet (140) (140-145)
Liikkeet ++
Tarjonta RT
Painonmuutos/viikko rv 30-32 +1,075/viikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti