maanantai 14. tammikuuta 2013

Buzzador 4.

Hei! Olen taas päässyt mukaan uuteen kamppanjaan, tällä kertaa pääsin kokeilemaan Doven uutta mietoa kosteutussarjaa, tai yhtä sen tuotetta elikkäs Dove Pure & Sensitive - vartalovoidetta. Tuote oli tullut häämatkani aikana postiin, ja vasta viiikko sitten kerkesin paketin postista noutamaan.

Elikkäs tässä nyt vähän omia kokemuksia: omalle iholle tuote ainakin on ollut hyvin miellyttävä, suht nopeasti imeytyvä ja hyvin kosteuttava. Voiteesta on ollut paljon  apua kyl Egyptin matkalta saaneeseeni aurinkoihottuman kutinaan sekä tähän raastinraudan kuivaan ihoon :) Suosittelen kyllä kovasti, varsinkin omani entinen paha atooppinen iho tykkäsi voiteesta.
Olen siis buzzadori, aiemmin oonkin kertonut enemmän, mutta näin lyhykäisesti voisin kertoo et oon mukana palvelu- ja tuotetestauksissa ja kirjottelen sit niistä aina eri kampanjoiden myötä jotain pientä tänne blogin puolellekin.  ja aiempaan postaukseen pääsetkin, josta siis löydät vähän virallisempaa tietoa buzzador hommasta, ja pääset itsekin liittymään mukaan jos kiinnostuis tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti