sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

DO HAIR.

Elikkäs mulle tarjottiin mainiota mahdollisuutta päivittää tukkani, joten tottakai tartuin tilaisuuteen! Kyseessä oli siis Rovaniemelle avattu uusi parturikampaamo DO HAIR johon pääsin kokeilemaan kampaamon palveluita.

Do Hair on erilainen kun muut aiemmin kokemani kampaamot. Ei pelkästään siksi et sijaitsee maan alla kellarikerrokses, vaan kampaamon tyyli, duunareiden asenne sekä paneutuminen työhön on aivan omaaluokkaansa. Heillä työskentelee ainoastaan huippudoonareita, jotka ovat rehellisiä ja ystävällisiä sanoissaan. Eli niitä jotka tekevät ratkaisunsa perustuen huolelliseen konsultaation sekä faktoihin. Joten arvosta aina ammattilaista!

Do Hair toimii siis jenkkityylillä, eli Do Tyylituotantoprosessina, jossa asiakas tulee liikkeeseen jolloin hänet otetaan vastaan, suunnittellaan mitä hiuksille tehdään ja aloittetaan värjäämällä. Kun asiakkaalla vaikuttaa väri päässä, hiukset värjännyt duunari tekee muita töitä sillä aikaa eli leikkaa toisen asiakkaan hiuksia tai pesee väriä pois jne.. Kunhan väri on vaikuttanut asiakas siirtyy pesuun jossa voi olla joko aiempi tai joku muu työntekijä jatkamassa tukkaoperaatiota. Tämä siis osaltansa mahdollistaa Doossa -50% hintataso muihin kampaamoihin!

Kampaamossa ei siis ole ajanvarausta, eli voit vain kävellä liikkeeseen sisään ilman viikkojen jonotusaikoja, ja saada tukkaasi päivitystä odottelematta. Lisää tietoja Doosta löydät täältä.

Eli nyt siis mitä minun hiuksilleni tehtiin:

- Ensin värjättiin juuri kasvu vaalealla, jonka jälkeen pesun yhteydessä laitettiin väripesu päähän (jolla saatiin epäpuhtauksia hiuksista pois)


- Kun ensimmäinen värjäys ohi, alettiin sävyttämään pääliosat kylmällä vaalealla, tällä päästiin siis tukan keltaisuudesta pois. Samalla myös värjättiin alaosa, aiemmin ruskeasta tukasta tuli tällä kertaa omasta pyynnöstä VIOLETTI!
- Näiden värjäyksien jälkeen, normi pesut ja hoitoaineet tietenkin, sit kuivien latvojen leikkaus ja etutukan päivittäminen.

Kaiken kaikkiaan tukasta tuli SUPER hieno! Ja suosittelen kyl Do Hairin palveluita teille kaikille ihanaisille lukijoilleni :) Vielä tähän lopppuun ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT!
ps. osa tekstistä lainattu Do Hairin sivuilta.

9 kommenttia:

 1. Tuliko sulle maksamaan palijon :) en vielä kerinny kattella tuota do hairin nettisivuja niin aattelin kysässä sulta! Itekki haluaisin keltasuuen poies ja tuon värisen tukan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olin hiusmallina, niin en maksanut mut ne arvioi et minun tukka ois maksanut sen n.150€ normikampaajal et voi laskee siit et max sen n.70€. Osaa sen tarkemmin sanoo mut kannattaa soitella ja kysellä tai mennä vaan paikan päälle rohkeesti :)

   Poista
  2. Siis missä Rovaniemellä maksaa väri + leikkaus 150€ ? Taitaa olla aika feikkiä tää -50%.

   Itellä maksaa väri + leikkaus (lyhyt polkka) 75€ eli DoHairissa pitäs sit maksaa 37,50€ Mutta tuskinpa tosiaan maksaa.

   Niin sielläkö etkee yks jos toinen hiukset ? Eli lopulta kukaan ei tiedä mitä tekee ?

   Poista
  3. Kyllä niil on ihan organisoitua se homma siel, joku on pesussa ja joku värjää ja joku leikkaa.. Ei mtn säätöä se oo :D

   No kuten sanon en tarkkoja hintoja osaaa sanoa ku en ite joutunut maksamaan mitään.. Mut nuo hinnat on -50% rovaniemen keskihinnasta, et mulla mies kävi leikkauttaan niin makso 16€, eli mones muus paikkaa leikkaus on 25-40€ miehillä mitä.. Sisko kävi samana päivänä niin sen tukka tais olla 24€ ja mitä ite käyny muualla leikkauttaan niin kyl oon saanu yli 40€ pulittaa jokasessa paikassa .. (ITELLÄ SIIS PITKÄ JA PAKSU TUKKA OLLUT AINA..)

   mm. tuccabajalla leikkasin ja laitoin pelkät raidat niin makso almost 150€ joskus tuos pari vuotta sitten... et kyl ne helposti maksaa, ja varmasti ois tuo minun käsittely maksanut viel enempi ku hommaa oli niin paljo ja aikaa ois kulunut..

   Poista
  4. Tieten jos on lyhyt ja ohuyt tukka ja väriä ei mee paljon mitään eikä aikaakaan niin ei varmaa saa sitä 100€kaan rikki vaikka mitä tekis :)

   Poista
 2. Vau mikä tukka!! sopii hienosti! =)

  VastaaPoista
 3. Missä tuo sijaitsee täällä rovaniemellä? :O itellä pitäs tukka päivittää kun on niin laikukas ja leikannu vissii 2v sitten tätä päätä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seon tuos pekankadulla. Eli tivolin pihalleku menee niin siit näkee kyltit, sijaitsee siis kellarikerroksessa :) Sinne vain, pääset sieki nautiskellene vähän tukkahoidosta :)

   Poista