torstai 14. kesäkuuta 2012

13.6

Eilen oli siis oli kultasen synttärit. Päivän piti olla superkiva mut ku ilma oli aikas kylmä eikä yhtään tiistain veroinen niin se vähän laski fiilistä /: käytiin kuites piknikillä jäätävässä tuulessa, syötiin hyvin ja nautiskeltiim perheen yhteisestä ajasta :) 

Piknikki evväät koostui mm.mansikoista ja kermavaahdosta, viinirypäleistä, ruisleivistä, rahkavaahdosta, suklaasta ja lakritsista sekä itse tehdystä jääkahvista, NJAM!

Piknikin jälkeen meillä kävi myös pari kaverii kahvittelemassa mut ei oltu ees kakkuja laitettu, joten paljasta kahvii vaan oli tarjolla! Vähän speciaalii kultsille ees joten ite pyrin hoitaan kaikki päivän askareet ja Eeliksen hoitamisen et päivänsankari sai ottaa ees vähän rennommin. :) PLUS tieten olin lahjan hankkinut mut antanut kylläkin jo etukäteen..

Illalla kävimmä viel kyläilemässä Eeliksen kummisedän äiskällä sekä pienellä ilta-ajelulla! Ajelimme siis Olkkajärven "luontopolun" lähöpisteelle jossa on loistavat leiriintymistilat, pari kotaa sekä veneenlaskupaikka. Ihastelimme tovin pilvistä maisemaa ennenkuin matka kääntyi kotia kohti :) 
Olipas ihanan rentouttava ja vauhtirikas päivä, ja sen huomas kyllä ainakin pojasta joka veteli seuraavan yön makosasti 12h almost putkeen uniaan <3Nyt oon kuite niin väsy ja innoissani oottelen huomista ku mökkireissu starttaa, et äkkiä pesulle ja nukkumaan, kivvaa viikonloppua kaikille! Mennee maybee ens viikolle ennennku oon bäktu bisnes jos en sit iphonel kirjottele!  XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti