perjantai 8. kesäkuuta 2012

Why so serious?

Aurinko paistaa ja vettä sattaa, taitaa tulla??? No jokatapauksessa, Ihana ilma, OLI ainakin :D lähettiin hyvin mielin lenkkeileen auringonpaisteeseen, mut käveltiinkin sadekuuroon..

Oisko se siis nyt sit pari leffaa vaihtelunvuoksi?? Leffaehotuksia otetaan vastaan! Pittää siis majottautua viltin nurkkaan ja masistella lisää näitä kelejä! Voi että mie nii ootan jo joulukuun puolivälii ja häämatkaa jonnekin oikeesti lämpimään! Ärrimyrri!

Ärsyttävintä on kyl se et vaik aurinko kuinka paistais nii silti siin samalla koko ajan tuulee täysii tai sit sataa vettä! Mieku oon tämmönen tanorektikko ja tahdon ihanan rusketuksen, eikä millään jaksais solikkaankaan mennä /:

Eelis onneks nukkuu viel, meinaan et viime päivinä päikkärit kestänyt ehkä sen 30min ja sit toinen jaksanu taas 3-5h juossa ympäri kämppää, kiipeillä sohvalla ja uutena mielipuuhana roikkua sohvanreunalta ikkunanlaudalle :D saa olla silmät siis selässäkin! Mut ainaskin toinen nauttii, voi sitä riemun määrää ku katto vaan rajana ja joka paikkaan pääsee jo kulkemaan <3

No mutta koska oon niin tylsä etten osaa kertoo mittään jännää nii katoan nyt adios>

Ps. Kenkävalintakaan ei siis menny aivan nappiin :D nimimerkillä tassut litimärät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti