keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

argh!

Nyt on verenpaineet hieman korkeella! Pääsky-lehti putosi postilaatikosta ja mitä sieltä löytyikään, no joku vinttipimeenä lyöny meiän hääpäivälle ja ajalle jokku fuckin nonstop vihkimiset! Ja minähän en mee 15min pikavihille, enkä mihinkään joukko vihkimisiin PRKL!

Äääää, siis oikeesti??? Nyt ei tuu mitään järkevää tekstii eees ku pää lyö tyhjää, ärsyttäää niiin suunnattomasti.. Miten näin voi käyä? Ollaan varattu kirkko marraskuussa 2011, varausvahvistukset ja kaikki tullut postissa et jos huomenna kun soitan kirkkoherranvirastoon ei tää sotku selvii niin eroan kirkosta ja lennetään Las Vegasiin ja mennään siellä naimisiin.............PISTE

2 kommenttia:

 1. no OHO!! :o Nyt kyllä soitat heti aamusta sinne ja laitat asiat järjestykseen!! ei samperi noin voi käydä! KORVAUSVAATIMUKSET ESIIN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parin tunnin paniikki on nyt ohi, kirkkoherran vastaili tuos ysin maissa viestiin ja sanoi et painovirhepaholainen lehes.. Ihmetytti ku netiski oli sama, mut sattuuhan nuita! Joka tapauksessa aamulla viel puheluu virastoon ja varmistaa et asia on varmasti kunnossa.

   Ainakin saan yöuneni nukkua ku sain viestin.. Huhhei, en ois malttanu oottaa aamuun :D onneks laitoin joka paikkaa viestiä nii sain sen vastauksen jo!

   Poista