maanantai 11. kesäkuuta 2012

Listen to your heart.

Ja aurinko hukassa edelleen! Ei varmasti kukaan tienny tätä lukematta :D mut ky päivästä toiseen nuo pilvet seuraa vaa ja peittää auringon nii kyllä turhauttaa!!

Eilinen meni täysin sumun peitos, jaksettiiin me käyä kalamarkkinoilla kiertelemässä ja samalla pitkällä kävelyllä mut muuten vaa löhöttiin ja otettii rennosti koko päivä. Jotenkin oli nii sippi ja voimat pois..

Tänää taas ollu aivan erilainen päivä! Hyvin nukutun yön jälkeen taas jaksoi! Aamusta alkaen ollaan siis touhuiltu ja käyty vieläpä kahesti kävelyllä, nyt ois viel treenit eessä kunhan tää ruokalepo ois ensin pidetty :D

Eelis on kyl niin uskomaton lapsonen <3 toinen kiipeää jo nii taitavasti joka paikkaan mut mikä vielä ihmeellisintä on se et toinen ossaa tulla nii sohvalta, sängyltä kuin pöydältäkin niin taitavasti jalat edellä alas! :)

Nyt on myös ruoka alkanu maistumaan kunnolla uudelleen pikkumiehelle.. Eihän se mikkään ihmekää oo ku imetystä vähentäny reilusti, nii syö nälkäänsä ruokaa eikä vaan täytä minimasuaan maidolla :)) vähentäis viel muutaman viikon ajan ennenku sit lopettais kokonaan! Äää mulla jännittää jo ajatuskin, vuoden kuiten imettänyt nii ei se oo nii helppoa vaan ykskaks lopettaa ku tottunut et toinen tulee hakeen turvaa ja lohtua tissulta kelloon katsomatta! Mut onhan se oman äidin syli silti aina tallella vaikkei enää maitoa saiskaan :)

Nyt kyllä skarppaan ja nousen sihvalta, treenikamat niskaan ja insanityt pyörimmään! Kivaa viikkoa kaikille <3

Ps. En malta oottaa vklpa ku lähetää mökkeileen <3

Pps. Meiän pikkunakuilija datistelemassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti