torstai 21. kesäkuuta 2012

Huhhei!

Olipas keskiviikko kyl yhenlainen päivä! Ensin aamulla tulee puhelua työkkäristä soittopyynnön kera, sit ne siel selvityää et pitäis mennä johonki suunnittelemaan tulevaa kerta olin oppisopimuskoulutuksen keskeyttänyt :D no ehkä se oli pakko ku vauva tuli <3 olin et joo ei kyllä tarvi, mie oon ihan hoitovapaalla edelleen..

Sit ne siel oli et mitä ihmettä, mikset ole ilmoittanut? Hä? Oppisopimustoimiston kans tehnyt paperit ja kela hoitanu rahapuolen nii en kait mie nyt tiiä et ois pitäny viel työkkäriä informoida?!?

No sit tuli tää kirkkofiaskokin samalle päivälle, onneks sentään ratkasuki tuli ennen nukkumaanmenoa.. Ois kyll unet jääny vähäsiks jos en ois saanu kirkkoherralta viestiä ja pahoittelua lehden virheestä.. Sit kuite soitin viel eilen virastoon ja varmistin et järjestelmässä varaukset kunnossa et ei vahingossakaa käy nii et ku mennään kirkkoon nii siel onki joku pariskunta jo vihittävänä meidän ajalla tms..

Virastossa siis oli kaikki ok, mut ihmettelin kyl ku kukkaan ei siel pahotellut, ennenminkin selvitti vaaa et saadaan pitää vihkiaikamme koska ollaa varattu ennen ku lehdistölle laitettu päivämäärät ja ajat?? No miks sinne sit laitettu et klo 12 alkaen kerta järjestelmässäkin kaikki ok janiillekin näkyy et on jo varattu? Kuite ilmoitukses lukee et voi ilmoittautumatta tulla paikan päälle vihittäväksi, ja kerta klo 12 alkaen niin onpa kiva jos morsiamia on vino pino ryysimäs alttarille ku on oma vihkiminen??

Kaikkien tunteiden myllerryksen jälkeen ihana pikku tuholaisemme nakkas kaukosäätimen vessanpönttöön :D eipä voinut kuin nauraa, toinen oli nii ovela :D pesin kasvoja kun tuli taakseni ja sit vaa aukas kannen ja livautti samalla sekunnilla kaken pönttöön.. No mut näihin tunnelmiin ja nyt syöksyn pakkamaan ja laitteleen paikat kuntoon niin päässään mökille juhannuksen viettoon :))

Ihanaa juhannusta teille kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti