torstai 26. heinäkuuta 2012

Biggest losers.

Paras motivoija ikinä. Kuinka itelläki tulee kipinä treenata ja painaa täysii ku kattoo et kaks-, kolmin- ja nelinkertaset vääntää täyttä treeniä! Treenikärpänen on taas siis purru, joten lihaskuntotreenailu taas kuukauden tauon jälkeen aloteltu :)

Mutta asiaan nyt siis: Anteeksi hiljaisuuteni. Meinaan et on ollu semmosta vilskettä tää kesä et ei oo yksinkertasesti vaan ollu aikaa tai motivaatiota kirjoitella hirmusti. Ja voi kyllä! Asiaa ois kymmenen sattaa tuhatta mut onneks kohta on jo elokuu ja saadaan normi rytmi meiän elämään :)) nyt siis kultanen on aamusta iltaan töissä ja viikonloput siihen päälle, nii tulee aikas yksin pyöritettyy tätä kotiarkee ja siten väsähettyykin et ei virtaa jää muuhun..

Syksylle on luvassa kauheesti myös kaikkee touhuu, mut ne taas on nii kivoja muksia juttuja et tuun niistä postailemaankin kovasti :) Elokuun alussa pitäis arki siis jo normalisoituuu joten saan itsekin kirjoittamisesta enemmän irti..

Nyt kun aloin miettimään syksyä, niin kyllähän sitä jo oottaa! Ihanat syksyiset kävelyt ruskaisessa maisemassa, pimeät ja sateiset illat, kynttilät ja viltin nurkka <3 ei uskois et ois valmis luopuun jo kesästä kun sitä nii kauan odotti! Mut kieltämättä tähän kyllästyy, ilmat on nii kylmiä ettei voi ees biksusis tuol kulkee nii sama kaitse ois sit olla jo syksy <3 höhöhö, menipä nyt nii höpöks tää kirjoittelu.. Parempi lopettaa siis, toivottavasti jaksatte viel lueskella muutaman viikon näit liirumlaarumeit niin saatte sit ihan oikeitakin postauksii elokuulla <3 ei malttais oottaa itekään ;)

Loppuun vielä kuva kun meidän Eki on soittamassa rumpuja <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti