tiistai 24. heinäkuuta 2012

Viaplay 3.

Jepjoo! Mie häiriköin teitä nyt vaan buzzadorina taas.. Ja kaikkihan muistaa mitä tää meinas? No jos ei muistu mieleen niin voit lukassa sen täältä.

Nyt oltais sit kateltu muutamia leffoja viikonlopun vaihteessa: 

Elikkäs: Faster


Ice Princess
Kohti Marsiasekä  Ticking clock


Mitä oon huomannut uutta, on et leffasta ittestään riippuu jonkin verran äänenlaatu.. Suuressa osassa kuite huonot ääniraidat, mut mm. Ticking clockissa oli paremmpi laatusta ku ensimmäisessä valinnassamme eli aiemmassa postauksessa mainitsemassani Katastrofikytissä :)

Noo sit myös eri selaimilla on omat eroavaisuutensa, Operan kans ei oikee pelitä (selain ittessään ongelmallinen) Firefoxilla kyl pellaa hyvin, Expoloderilla taas pätkii.. Mut iphonella omassa Viaplay-sovelluksessaan pellaa hyvin :) Nyt josko ois vaan se oma Ipadi <3 

Ihaninta Viaplayssa on kyl ehottomasti se et siel on niin äärettömän laaja leffavalikoima, et tällasellekin leffojen suurkuluttajalle löytyy paljonpaljon kattomattomii leffoi, sekä seassa myös niit klassikoita joita vois kattoo yhä uudelleen, kuten Pearl Harbour <3 Niin, Viaplayn sivuille pääset tästä. Muistattehan et niil on nykyään oma sovelluksensa Ipadeille ja iphoneille ;) TOOO EASY!


Et semmosii tällä kertaa, nyt ei pää enää toimi ja poikakin kohta herää niin sukellan tuonne sohvan syövereihin! HEJDÅ ALLIHOPPA<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti