keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Viaplay!

Jee! Pääsin mukaan Viaplayn Buzzador kampanjaan!

Elikkäs pääsen tutustumaan Viaplayn TV+Leffapakettiin kahden kuukauden ajan iPad-applikaation avulla. Buzzaan sovelluksesta kuukauden ajan blogissani, joten koittakaa kestää ;)

Niin elikkäs Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth- markkinoinnnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.  Olen itse siis buzzaaja, ja mitä se tarkoittaa:  Noo yksinkertasesti buzzaajana pääsen kokeilemaan uusia tuotteita ja palveluita, samalla levitän rehellistä mielipidettä ystäville ja tuttavilleni, sekä internetissä että kasvotusten. Tässä siis näin lyhyesti, mutta jos kiinnostuit niin voit lukea asiasta enemmän aiemmassa postauksessani johon pääset täältä.
 
Viaplay on siis Pohjoismaiden johtava viihteen verkkopalvelu, joka mahdollistaa suosikki TV-sarjojen, elokuvien ja urheilun seuraamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Yritys toimii Suomen lisäksi Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Venäjän markkinoilla. Viaplay lanseerasi kesäkuun lopussa oman sovelluksen iPadille, iPhonelle ja iPod Touchille.

Buzzattavaan Viaplayn TV+Leffapakettiin kuuluu koko TV-paketin tarjonnan lisäksi noin 1500 leffaa - klassikoista uutuuksiin. Osan elokuvista voi myös ladata applikaation avulla käytettäväksi myös offline-tilassa ja niitä voi katsoa 30 päivän ajan - esimerkiksi lomamatkan aikana!

Tärkeää tietoa Viaplaystä
Viaplayn sovellus edellyttää:
  • Pysyvää oleskelua Suomessa (tekijänoikeudellisista syistä johtuen sisältö on katsottavissa ainoastaan suomalaisessa IP-osoitteessa).
  • 18-vuoden ikää (osa palvelun sisällöstä on ainoastaan aikuisille suunnattua, tilille voi myös asettaa PIN-koodin suojaamaan ikärajatun sisällön katsomista).
  • Luottokorttia, Visa/Mastercard. Visa Electron ei toistaiseksi käy maksutapana.
  • Viaplayn käyttö edellyttää yli 3Mbitin yhteyttä ja iPadilla/iPhonella yli 2Mbitin yhteyttä (3G).
  • Osassa TV-sarjoja ei ole suomenkielisiä tekstityksiä, tekstityksien määrää lisätään jatkuvasti. 
Jos kiinnostuit niin voit tutustua paremmin täällä.

No mut tässä ois tältä erää, nyt syöksyn sohvan pohjalle tutustumaan leffavalikoimaan ;) Kivaa iltaa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti