keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kesäkesäkesä.

Miten näillä keleillä kerkeäisi koneella istumaan? Niin ei mitenkään! Eilen ja toissapäivänäki niinku tänäänki taas koko päivä nautiskeltu ihanasta säästä ja mikä parasta polka mansikoista <3 käväsimmä torilta hakemassa 5kg laatikon niin nyt sit on pakkaseenkin saatu ainaki se 8kg talven herkutteluhetkiin!

Kyl tää kesästä nauttiminen on mahtavaa! Kulta lähtikin hakemaan kaupasta mulle jääteetä, josko nyt ku poika nukkuu majottautuis parvekkeelle kera kirjojen sekä kylmän huurteisen <3

Päivät ovat sisällöltään hyvin samanlaisia, aamutoimien jälkeen äkkiä ulos ja ulkona sit siihen saakka et pikkumies herrää ja syöny välipalat. Ulkoiluaikaa vietän kera ystävien ja eväiden.. Sit mukavasti loppupäivä meneekin pojan kanssa puuhailessa ja levätessä sisällä :)

Kun ne sateet taas tulevat, taidan istua vaan koneella ja höpötellä kaikkea häähommia ;) nyt otinkin siis tosiaan itsekkäästi aikaa vain itselleni! Tänään siis nautin hiljaisuusdesta ja parvekkeella loikoilusta vielä kuin nää ilmat ovat suotuisat ;)

Nyt jos hakasis ruokaa kaapista, eilistä kana-katkarapuwokkia! Ja oli miuten pirun hyvvää <3 vaikka ite sanonkin ;) kivaa keskiviikkoa kaikille! Nauttikaahan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti