perjantai 13. heinäkuuta 2012

So so tired

Väsyä pukkaa! Ehkä ens yö kuittaa univelat ja jaksais taas :)) kaameesta väsystä huolimatta ollaa tännää puuhailtu kovasti! Eelikselläkin kävi kavereita kylässä ja illalla kummitätskykin tuli henkailemmaan!

Kaikkein parasta tässä päivässä taitaa olla se et löyettiin mulle SE hääpuku <3 samalla myös kukkaistyvärille ihanat mekot sekä kaason pukuki on 99%varma! Pari viikkoa ja tilaan puvut! Ootan jo innolla et pääse kokeilemaan et onko olleskaan sellainen kun ajattelen :)

Eeliskin on nyt viime viikkoina taas kehittynyt nii mahottomasti <3 toinen nousee seisomaan ilman tukea, eli siis missä vain milloin vain! Kiipeää myös joka paikkaa, parveketuoliin, sänkyyn ja sohvalle jne.. Onneks tulee myös alas turvallisesti et saapi kiikkuakin kun ei tarvi koko aikaa sydän pakahtumaisillaan seurata!

On se ihana kun on se pahin vaihe takana, kun toiselle on muodostunut jo itsesuojeluvaistoa ja järkeäkin sen verran et ei päätä pahkaa säntäile joka paikkaan.. Meil ei oo käytetty mitään kypärii tai varottu liikaa, vaan annettu pojan viilettää. Tieten jos katottu et meinaa johonki pöydän kulmaan kaatua, nii nostettu pois ettei vahinkoa satu..

Suuremmilta kolhuilta siis vältytty ja varmaan osaks luonteenkin ansiosta.. Poika kuite on "hieman" arka, eli meinaan tällä sitä et ku kävelyynkin oli täydet edellytykset nii silti arasteli pitkään ennekuin tuetta täysin lähti viilettämään.. Toiset lapsethan lähtevät päätä pahkaa nii kiireel et eivät kyl pelkää tai jännittele mittään ja nää kolhivatkin itteensä enempi (mitä itellä on kokemuksia läheisten lapsista). Tieten ei voi ylestää mut jokainen tietää mitä tarkotan :))

Nykyään arkea helpottaa paljon myös se et Eelis itekin osaa osoittaa jo et mitä tahtoo, jos on jano kantaa kuppia et laittaa vettä tai tuo tuttipullon et avata korkki, jos nälkä nii mennee keittiöön kiukkuamaan (harvemmin kerkee kuite nälkää kiukuta ku säännölliset ruokailut :D) väsynkin osoittaa hakemalla tutin ja harson <3

Pituuttakin tullu taas niin paljon, ku tuntuu et kaikki vaatteet alkaa jäämään lyhyiks! Samalla myös kielellinen kehitys on ollut hurjaa! Sanoja tullee koko ajan lissää ja onhan se ihanan kuulosta ku toinen vaan höpöttää <3

Aiemmin olenkin maininnut osan taidoista mut ku niitä ei voi ku päivä päivältä ihmetellä, toinen vaan kehittyy ja kehittyy :) Eelis on oppinut myös sammuttamaan valot ja kohta yltää jo kahvaan et saa ovet auki! Huhhei sit ollaan pulassa :D toinen pääsee joka paikkaan! Eli ei varmaan jääny vikaks kakeks joka löytyy wc-pöntöstä!

Pakko taas todeta et niin se aika vaan hurahtaa ja tuos eilen kulta se totes et tasan 5kk ja ollaan naimisissa! Huhhei kylläpä alkaa jänskään ku alkaa ajatteleenkaan, aika menee nii vauhdilla et parempi laitaaa tohinaksi ettei tuu hoppu! Hyvärisen soittoa odotellessa siis ;) mut nyt kultasten kaikkuun, god natt allihoppa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti