torstai 19. heinäkuuta 2012

Viaplay 2.

Nyt ollaan sit tutustuttu Viaplay:n sivuihin tarkemmin.. Hieman nettisivut on hankalat ja sekavat.. Hämmennystä lisäsi ohjeteksteis mainitut "vuokrattavat leffat", joten aluksi luulin et ne vuokrattavatkin ovat siellä leffojen seassa.. Tämä taas siis johtui siitä et kun jonkin leffan avasi, yläpalkis eli latauspalkis luki et "vuokraa leffa".. Piti melkee mennä tililtä tarkistaan et hää onko näistä nyt lähteny maksuu.. Mut onneks siis ei! Eli omaa hämmennystä vain. Nää pakettiin sisältyvät normileffat löyty omasta osiostaan ja vuokrattavilla oli sit omansa, ja NIIS OLI NE HINNATKIN.. Siis ei vahingossakaan voi olla huomaamatta et ottaako pakettileffan vai vuokraleffan :)

Oon vaan aina niin epäileväinen tällasten suhteen.. Mut onneks tosiaan nettisivujen sekavuudesta huolimatta, ei vahinkoa voi päässä käymään :) Elokuvii oli siis paljon, yli 1500 niinkuin eilen taisin mainitakin. Viaplaylla oli mahdollista hakea elokuvia eri kategorioista, mutta itse olisin kaivannut hieman enemmän, kuten leffa-arvosteluja esim. 1-5 tähtee.. Helpottais kummasti valintaa et minkä leffan sitä alkais kattoon, ei kehtais sikaa säkissäkään tai aina googlettaa/imdbstä ettimällä ettii et onko ees katottava leffa..

No joka tapauksessa me siis katoimma eilen ensimmäisen leffamme Viaplaylta. Kyseessä oli Katastrofikytät - The other guys.. Tää leffa oli siis täysin kategorian (toiminta) sekä kannen perusteella valittu. Kansi ei pettänyt tälläkään kertaa! Leffa oli mainio, vaikka hieman harmittaa et HD laatunen leffa ja äänet oli aika kehnon kuuloset noista meiän huippu behringeistä, mut muuten kyl voi kehuu täysin Viaplayta, parannettavan varaa löytyy mut muuten toimi kyl moitteettomasti :)

Tää sateinen päivä on siis mennyt täysin sisätiloissa, joten voisin syöksyä nyt näytön äären ja hyödyntää paketin tarjotaan uudelleen ;) Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti