tiistai 10. heinäkuuta 2012

Solen skiner.

Voih, kunpa malttaiskin välistä olla kotona ja hengähtää! Mutta ei kun nyt on kesä ja viimein lämmintä ja ihanaa ja aurinkoista ja voi jopa ruskettua nii tää neitihän viilettää ympäriinsä sit aamusta iltaa :)

Tulossa ois kuvamatskuu parista "sisustusprojektistamme" kuhan vaan kerkeis ne jossain vaihees koneelle lykätä.. Laitoimma siis telkkatasoon ledivalot sekä parvekkeelle lattia! Voin kertoo et molempiin oon ihan suuper tyytyväinen!

Pikku hiljaa hyvä tulee, häiden jälkeen siis laittaa Eeliksen huone uuteen uskoon ja ens kesänä sit parvekkeelle verhot nii alkaa oleen koti valmis! (tauluja, hyllyjä ja kasveja yms sisustushömppää voidaan sit aina laitella ku tulee eteen mieluista :))

Eilinen meni siis ikeassa ja max-burgerissa ruokailessa! Ikeasta ei tällä kertaa tuotu mtn ylimääräsii, onhan tuo euron kurssiki nii huono 1€=n.8,6??kruunua.. Viel pari vuotta sitten pysty heittämällä laskeen et jos joku makso 150kruunuu nii se oli max 15 € tai vähempi.. Mut ei enää höh!

No mut anivai, illaks tultiin kottiin ja katottiin vaihtelun vuoksi leffaa, ja lefuks valittiin tällä kertaa Piranha! Ois voinu valita toisin, sillä oli kyl nii yliammuttua kuraa et en kyl suosittele kelleen.. Ideana ehkä iha ok, mut toteutus kusi ja pahasti /; nojoo se siitä..

Tänään ollaan sit pojan kans nähty niin siskoa ku paria hyvää ystävääkin <3 Aika riens kyl mukavasti vaik kultanenkin kotiutui vasta lähemmäs puolta yötä! Harmi vaan et tännään tuuleskeli nii mahoton et meinas jopa kylmä oleen välistä ku yritettiin paistatella päivää :D liikkeellä siis täytyi olla koko ajan että tarkeni ! Tänäänkään ei siis mitään sen ihmeempii, normisettii ja sitä rataa :) huomenna uudet kujeet, eli nyt unta palloon NATINATI! <3

Ps. Eelis on söps <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti