maanantai 2. heinäkuuta 2012

Partytime.

Takana ihana viikonloppu, hieman kiireinen mut kaikinpuolin ikimuistoinen. Perjantai meni kotoilessa mutta lauantain aloitettiin aamusta saakka tohinalla.

Lauantaina siis lenkkeiltiin kauppaan ja tehtiin ruokaostosten lisäks myös juomaostokset! Pitkästä aikaa olimme päättäneet lähteä katsomaan Rovaniemen yöelämää, olihan hyvän ystäväni 25v juhlatkin! Kaupan jälkeen siivosimme kämpän lattiasta kattoon jonka jälkeen saunoimme ja kylvetimme pojan. Ruuaksi teimme herkkuhampparit again ;) ja sit aloimem valmistautumaan iltaan..

Seiskan maissa illalla pojalle tuli hoitajat ja meille kyyti ystävälleni. Siellä nautiskeltiin boolista ja pikkusuolaisista omien juomien lisäksi. Oli aivan mahtavaa, miehet vietti aikaa keskenään ja me neljä naista keittiössä rupatellen ja juoruten, ylläri! Hyvät pohjat siis alle ja siirryimme yhentoista pintaan yhdille Huli Bumbaan, ku osa porukasta tahto laulaan karaokee. Itsekin kävin laulamassa Jari Sillanpään-Satulinnaa, mut siitä ei kerrotakaan kellekään ;))

Tästä siirryimmekin koko konkkaronkan voimin kohti Dooribaaria jossa viihdyimmekin pari tuntia. Eipä ollut sekkään paikka yhtään ihmeellisempi ku aiemminkaan, ja nii se porukkaki vaan nuorenee (ku ite vanhenee mut sitä ei myönnetäkkään) Dooriksen jälkeen päätimme vielä pyörähtää Pohjanhovissa ja sinne ois voinutki jäähä tappiin mut alkoi jo niin väsy painaa et lähettiin sit jo siinkahen maissa kotia kohti. Pohjanhovis oli joku bändi soittamas, vetivät covereita iha sika hyvin ja kun bändi lopetti nii menoki laantu just sen verran et malttoki lähteä :D

No sit eilinen meni oloja parannellessa, vieläki oon ihan rätti lauantaista! Onse rankkaa tuo bailaaminen :D Oloista huolimatta jaksoimma käydä pikku perheemme kanssa kultasen siskon poikien synttärijuhlissa kahvittelemassa, ja jottei tää teksti käynyt iha tylsäks laitan meiän pikku tihulaisesta kärttykuvan eiliseltä tähän loppuun :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti