torstai 9. toukokuuta 2013

Buzzador 5.

Hellurei, täällä taas. Joskos aloittais kevyesti näin kivasti näistä buzzadorihommista, elikkäs tällä kertaa pääsin mukaan kahteen eri kamppikseen, elikkäs näihin;

Lego Duplo


Legopaketti saapui viime viikolla, ja olemmekin pojan kans niihin tutustuneet innokkaasti! Eelis tykkäs duploista niin kovin, et haimme toisen paketin sit kaupasta ja vanhempieni luona on myös odottamassa minun ja minun sisarusteni vanhoja duploja. Tässä kampanjassa tarkoitukseni onkin kertoa näistä uusista Lego Duplo tuotteista ja jakaa kiinnostuneille alennuskupongit joko Anttilaan tai K-citymarkettiin. Tulen tekemään tästä myöhemmin oman esittelypostauksen kampanjan edetessä :)

Veet


Veet:n pakkaus ei ole vielä saapunut perille, mutta luulen että seki kotiutuu ensiviikon aikana. Tulen testaamaan paria tuotetta ja ystävänikin pääsevät kokeilemaan vahaliuskoja. Tästäkin tulen tekemään myöhemmin kunnon postauksen, ja kertomaan kokemuksia kunhan saan paketin haltuuni.

Lisää tietoa Buzzador-hommasta löytyy aiemmasta postauksestani täältä. Eli sieltä lueskelemaan ja liittymään mukaan jos tällaiset tuotetestaukset kiinnostaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti