perjantai 17. toukokuuta 2013

Pöytäliina.

Kyllästyin todenteolla Ikean neliönmallisiin tabletteihin, ehkä ne ois muuten menneet mut ne eivät enää pysyneet suoranakaan vaan alkoivat mennä kaarelle ja siten helposti lentelivät lattiallekin :D Toinen syy tais olla myös se pöydän siivoaminen.. Aina pyyhkiä tabletit erikseen ja pöytä erikseen, jotta olisi tullut puhdasta.

Joten ratkaisuna toimi tällä kertaa vahakangas! Juuri leikkasin kankaan pöytään ja saa nyt kelvata. (Ainakin siihen asti, et löydän jonkun paremman ratkasun ;D) Jännä nähä et miten toimii nyt oikeesti, mut ainakin mielikuvissani pöytää ois nyt helpompi pitää puhtaana. Helppo pyyhkässä vaan Eeliksen ruuan tähteet ja roiskeet ja ois taas siistii :)

Värit ovat siis beessi, ruskee ja limenvihree. Kuva vääristää ja vihree näyttää pikemminkin keltaiselta, mut tosiaan ainakin sävyjenkin suhteen sopii meidän kotiin kun nenä päähän!

EDIT; Pöytäliina ei taho pysyy paikallaan, mut ainakin näyttää siistiltä aamusta iltaan!

2 kommenttia:

  1. marketeissa myydään ns. pöytäliinan painoja, joitten pitäis auttaa sitä liinaa pysymään paikoillaan :) meillä ainaki ne toimi ihan suhteellisen hyvin siihen asti että taloon tuli uusi koiran pentu joka koitti syödä ne painot ... :D

    VastaaPoista