sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Voi kyllä!

Olin niin varma et tällä viikolla pääsen viimein toteuttaan kasan postauksii, hirmusti haluttaa kirjotella kaikkee mut aika ei nyt kyl oo yhtään myöten.

Tää viikko on ollut ihan hypermegatouhukas ja tää äiti onkin aivan naatti! Kaiken lisäksi miehelläni on ollut pitkää päivää joten oon melkeen ollut sit lasten kanssa keskenään kaikki päivät.

Tällä viikolla ollaan siis käyty ulkomailla, (vähä ikeas shoppaileen), kahilla synttärijuhlilla ja koko perheen vapputapahtumassa, ollaan myös grillailtu, käyty paljon puistoilemas, kylästelemäs ja kaiken tään lisäks oon saanut viel palautettuu viimeiset tehtävät mitä tähän avoimen yliopiston kurssikokonaisuuteen kuuluu.

Ehkä hieman helpottunut olo ja nyt painaakin sit jokin kevätväsymys päälle eikä yhtään mitään jaksais tehdä.. Hieman ahistaa ja stressaa tää kaaos kotona ja kevätsiivoustakin haluttais tehä, nyt ois nii mukava tyhjentää kaappeja ja varastoa et sais kaiken turhan roinan taas pois... Mutta se energia? Mistä sitä sais?

Josko ensi viikolle luvattu lämpöinen sää ja mahdollinen auringonpaiste tois tähänkin äitiin vähän tarvittava lisäenergiaa? Toivotaan, mutta nyt pää tyynyyn et huomenna taas jaksaa :) öitä!

kuvassa meiän pikkuset leikkimässä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti