tiistai 21. toukokuuta 2013

Kotiäiti testaa; Veet Easy Wax!

Toissa iltana kerkesin viimein testata Buzzadorilta saamaani Veet EasyWaxia.  Eli  tämä on laite, joka  koostuu sähkökäyttöisestä vahan lämmityslaitteesta ja vahapakkauksesta, jossa on roll-on pää jolla on helppo levittää vaha iholle. Itse en ole aiemmin poistanut karvoja muilla tavoin kuin sheivereillä, joten tämä oli aivan uudenlainen tuttavuus. Tuote lupaa kauneudenhoitolaitos tasoista lopputulosta joten let's see.

Tuotteen esivalmisteluihin kuluu n. 20 -30 min, eli laite pistokkeeseen ja vaha lämpiämään. Kun vaha on lämmennyt ja roll-on liukuu sujuvasti ihoa vasten on vaha tarpeeksi kuumaa. Ohjeiden mukaan toimin ja laite vaikuttikin hyvin lupaavalta. Vaha oli iholle sopivan lämpöistä ja lämmitysaikakaan ei onneksi sen pitempi ollut.

Sen minkä itse huomasin oli, et vahaa ei kannata levittää kerralla kuin pienelle alueelle, jotta ihokarvanpoistolappu riittää koko alueelle ja siten repästäessä koko levitetty vaha lähtee iholta lapun mukana samoin kuin alueen karvat. Myös lapun alareunaan on jätettävä vahaton reuna, josta lapun voi kiskaissa irti. Jos vahaa jää iholle koko käsittelyn jälkeen, oli sen poisto hieman työlästä, jälkihoitopyyhkeillä ei saanut läheskään kaikkea pois vaan käytin lisäksi baby-oilia ja hinkkasin runsaan veden avulla.

Ohjeet oli tuotteessa erittäin hyvät, ja hieman humoristinen "ole rohkea" kannustus, sai itsenikin toimimaan ehkä vähemmän epäröiden. Eli kun vaha levitetään iholle, painellaan ihokarvanpoistolappu vahan päälle jää jäljelle enää lapun irti kiskaisu. Tämä kannattaa suorittaa  nopeasti, jotta lopputulos olisi hyvä. Hieman se kirpaisee, mutta kuten sanonta kuuluu "kauneuden eteen on kärsittävä". 

Itselläni ei iho pahasti alkanut edes punoittamaan toimenpiteen jälkeen ja lopputuloskin oli aivan tyydyttävä näin ensikertalaiseksi. Kannattaakin painella ihoa lapun repäisyn jälkeen ja lopuksi rauhoittaa sitä, jälkihoitopyyhkeillä. Hieman koin tuotteen käytön kuitenkin aikaavieväksi, vaikka lopputulos olikin sen arvoinen. Lisäksi kestäähän vahauksen jälkeen hieman pitempään ennenkuin uus karvakerros pukkaa sääriin :D

Mielestäni tuote onkin käyttökelpoinen, ja suosittelen sitä kyllä kaikille. Vaikka hieman moitinkin siitä, että täydellinen lopputulos vaatii aikaa niin kyllähän siel kauneudenhoitolaitoksissakin vahauksessa jonkin aikaa kestää? Joten kunhan tuotteen käyttöön varaa hyvin aikaa, ja toimii käyttöohjeiden mukaan saa varmasti jokainen sileän karvattoman tuloksen aikaan :) 

Ps. muistattehan että toimin buzzadorina, ja kerron aina rehellistä mielipidettä testaamistani tuotteista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti