tiistai 21. toukokuuta 2013

Erin 2kk.

Niin se aika on taas hurahtanut ja meidän neiti on jo kaksi kuukautta, siis 2 KK! En ymmärrä tätä ajanjuoksua, päivät kuluu niin siivillä ja joo, tästä aiheesta voisin jauhaa päivästä toiseen! Sitä aina pysähtyy huomaamaan kuinka aika kiitää, kun miettii lapsiaan. Miten Eelis on jo alle viikon päästä 2VUOTTA, ja miten meidän pikkuneiti juuri syntyi, mutta onkin jo kaksi kuukautta.

Erin päätti sit et on jo niin iso tyttö ja uuden kuukauden kunniaksi nukkunut öisin jopa 9h putkeen, ennenkuin herää syömään. Kyllähän sitä on aivan uusi ihminen kun tuollasia pätkiä saa nukkua! Eeliskin nukkuiu nykyisin entistä paremmin, pääsääntösesti nukkuu omas sängys mut jos herää niin nappaa vesipullonsa mukaan ja kömpii meidän viekkuun <3

Erinillä on neuvolakin ollut jo pari viikkoa sitten! Painoa ja pituutta oli tullut taas hurjasti viime kertaiseen. Sulkeissa 1kk neuvolan mitat.

Paino 6190g (4770g)
Pituus 59,5cm (54,8cm)
Päänympärys 39cm (38cm)

Neukkutäti kirjottanut neuvolakorttiin: "Kasvaa erittäin hienosti! D-vitamiinit menee. Aukile + refleksit OK. Silmät, suu ja iho siistit. Katsekontaktia tulee, ihanasti hymyilee! Juttelee <3 Nyrkit vie suuhunsa. Suloinen vauveli! Äiti hoitelee hienosti :)

Nyt jatkuu Eeliksen synttärijuhlien järjestäminen! Parveke on nyt siivottu ja leipomukse aloteltu, sunnuntaina sitten juhlitaan <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti