perjantai 10. toukokuuta 2013

Itsekuri.

Niin siis mikä? Mukava keksii aina syitä miksi saa herkutella ja miksi ois syytä juhlia, ottaa vähän kuohuvaa ja nauttii suklaata. Hauskinta tässä on ehdottomasti se, että en koe ees huonoa omaatuntoa herkuttelulle! Raskauskilot karisee omaa tahtiaan ja se tahti on aikas äkästä ainakin puntarin mukaan. Lapset pitävät tään äiskän kiireisenä, joten miksen soisi itselleni hyvällä omatunnolla herkutteluhetkiä toisinaan?

Toissa viikonloppuna olleisiin ristiäisiin leivoin kasan herkkuja, joita sit syötiin useempi päivä. Tänään sit tekasin kakkupohjan, josta myöhemmin tulossa omaa postaustansa ja kahden viikon päästä järjestetään Eelikselle jo 2-vuotis synttärijuhlat <3 niijoo, lakkiaisia unohtamatta! Nekinhän on jo siis kolmen viikon päästä (EI SIIS MINUN KU MINUN PIKKUSISKON<3), mut mitäpäs tuosta herkutellaan nyt urakalla, eihän tässä enää mihinkään kesäkuntoon kerkeiskään :D (Ei sillä, et tänä kesänä paljoa varmaan bikineis kerkeis kulkee muutenkaan)

Kaikesta mässäilystä huolimatta, mulla on aika hyvä fiilis! Vaik joo, kieltämättä itsekuri ei oo nyt vahvimmasta päästä ja se vähän harmittaa, mut raskauksien myötä kun oon alkanut oleen armollisempi omaa kroppaa kohtaan, oon ehkä tajunnut et ei täs oo mihinkään kiire. Annetaan kropan palautua nyt omaan tahtiin ja treenaillaan ja syödään terveellisesti niin ei se herkuttelu tee pahaa. Sit kun tulee taas se inspis ja otetaan tiukka ruokavalio ja treenataan päivittäin niin silloin sen itsekurin on oltava huipussaan, silloin ei passaa lipsua sillä silloin niit tuloksiakin on tultava tai menee mielenkiinto äkkiä..

No tämmösen höpinäpläjäyksen jälkeen on hyvä lähtee nukkumaan, meiän taapero on nimittäin hoidos, vauva nukkuu kopassansa ja isimies herää jo kohta yöuniltansa töihin, et ehkä son aika itekin mennä halimaan tyynyä! Ainiin, alottelin jo ristiäistarjoilupostausta, pakko kirjailla reseptejä ylös sillä oli kyl onnistuneita leipomuksia vaikka itte sanonkin ;D Tänää oli myös neuvola vaukkelilla, joten hirmusti ois taas asiaa kunhan vaan täs kerkeen taas, eli ÖITÄ JA ÖTÖKÖITÄ VAAN KAIKILLE d;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti