perjantai 10. helmikuuta 2012

ärrrr.

Joo nää minun mielialata vaihtelee kyl niin joka päivä, äärilaidasta toiseen.. Tänään ollu taas kiukkupäivä.. Minun piti tänää saaha hinnotella rauhassa ainaki viis säkillistä vaatteita kirpparille, siivota, pyykätä, tehä ruokaa: Eelikselle omat sosseet ja meille omat mössömme..


No puoliakaan en saanut tehtyy kun puuttu se toinen  joka ois hoitanut ja syöttänyt pojan et ite ois voinu keskittyy muihin töihin... (kaikilla ei oo tätä toista ees, mut ku mulla nyt sattuu olemaan niin kyl joskus ois kiva ku siit ois jotain apuakin?) Onnekseni lillasysta oli pari tuntii auttelemas, mut kun lähti niin alko se tuska ja kaoos :DD Leikkasin mm. sormesta jäätävän palasen, kun yritin saaha ees ruuat aikaseks ("KIIREEL JA PIMEES" niinku mieheni aina ruukaa sanoa!) Aivan iski paniikki ku vertaki tuli sormesta niin mahoton ja varpaita apuna käyttäen kiskoin keittiönpöydältä talouspaperirullan etten kovin ois sotkenut :D


Päivän piristyksenä toimi pikkumakkarimme uus ilme, siel järjestys vaihtui toiseen ja siivoilujen jälkeen varastolookki muuttui kotoisammaks "toimistohuoneeks", samalla löysin eilen hukkaamani korvakorun! Joten ei tää päivä ehkä ollukaan niin huono ku aattelin.. Nyt kuite saunaa ja leffaa :) ÖITÄMÖITÄ! Ps. Sori et joudutte aina kestään kaikkii ihme kuvii kun tykkään vaan napsii netin syövereistä aina kaikkee omasta mielestä niin kivaa ja aiheeseen sopivaa, hihi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti