lauantai 4. helmikuuta 2012

Otsikko.

Ihana lauantai aamu! Kulta teki aamupalaa meille sillä aikaan kun mie laitoin pojalle aamupuurot ja syötin sen :) Aamupuuhat on kyl niin mukava tehä yhessä, paljon nopeempaa tehtynä ja tulee syötyä jotain itekin. Ulkonakaan ei ees näytä nii kylmältä, vaik elohopea kiris varmaa lähemmäs -30°C jos siis mittari omistettaisiin..Meiän pieni ralliauto näyttää vaan olevan vähän kohmeessa, pitää kyl muistaa huomenna lämmittää hyvin ennenkun lähdetään kihlajaiskahvitteluille!Nyt näyttäis et alkaa tuo sääkin lauhtumaan, kun kattoo tuota Forecan ennustetta.. Ihanaa päästään taas pitkille kävelyille, toisin kuin eilen! Uskalluttiin pakkasta uhmaamaan, käytiin ehkä 15min kävelemässä ja vaunun sisälämpötila oli viel jopa +5°C ku tulimma sisälle! Mut kyllähän se lämpötila äkkiä laski, kun alus kuite lämpötilä oli jotain +25°C ja jos oltais oltu viel 10 minuuttiakin ois varmaan ollut jo lähempänä + - 0 °C. No joka tapaukses Eelis nukku tyytyväisenä vaunuis, oli sen verta hyvin vuorattu et ei ees alkanu punottaan posket! Teki hyvää koko perheelle päässä vähän happihyppelylle :)


Noniin, eilen lupasin kirjoitella viel illemmalla.. Mut aina ei mee kaikki nallekarkit tasan, eli toisin sanoen päivä ei mennyt suunnitellusti ja kynsien teko venähti niin pitkälle iltaa et ei jäänyt aikaa enää kuin insanity-treenille ja iltapuuhille ennen yöunia..


Monien tuskasten vaiheiden jälkeen sain kynnet laitettua. Ekas kuvas liimattu tipit, viilattu muotoon ja pohjageelit laitettuna. Toises sit lopputulos, toki ois voinu tehä viel tarkempaa työtä mut hermot loppu kesken parin epäonnistumisen jälkeen ku joutu korjaileen niin mahoton niin saa luvan kelvata tällaisena.. Jälkeenpäin tieten harmittaa viel värin valintakin, ois tullut ihana keltakulainen kihlasormus paremmin esiin ku ois laittanut hopeaa kuultavan sinisen sijasta jonkin lämpimämmän sävyn, mut ensi kerralla sit !

Siin sit on minun sormuskin samalla näytillä, 4mm keltakultainen tynnyrimallinen, ei pyöristetty.. Et nyt pääseekin metsästään sitä vihkisormusta kun voi mallata kihlasormuksen viereen, mut 10kk aikaa onneks viel niin ei tarvi aivan hopus olla!


Eilisen lounaskuvat: Ekas oma lounas, hirvenkäristystä con perunamuusi. Sit lisukkeeksi tietenkin fetajuustosalaattia +paljon avokaadoa. Ja Eeliksellä vaatimattomasti perunaa ja hirvenkäristyslihaa silputtuna :) Näin lopuksi viel muutama kuva lisää Eeliksestä. Päiväunien jälkeen jaksettiin taas poseerata ätille ♥ Ja konttaustakin vähän esiteltiin!


Vielä loppuu ihanaakin ihanampi Emeli Sandén biisu, joka soinu koko aamupäivän mulla repeatilla!


Kivaa viikonlopun jatkoa, huomenna onkin tiedossa aiemmin mainitsemani kihlajaiskahvittelut vanhempiemme kanssa, sekä vaalivalvojaiset kotisohvalta ;) Nyt vois suunnata lounaalle ennenkuin pikku herra herää! ♥

2 kommenttia:

  1. Joko kummitäti murmeli on alkanu konttaamaan???!! :o

    -R

    VastaaPoista