tiistai 28. helmikuuta 2012

Eelis 9kk!

Maanantai, mikä ihana päivä taas saapui! Onnekseni seon jo eilinen.. Siinä samalla vaan pikku prinssimme yhdeksäs kuukausi päiväkin meni jo <3 Toinen on niin isoa poikaa jo et voi mahoton, tänään pääsi maistelemaan luomu luonnonjogurttiakin kera päärynäsosseen :) Namnam, oli vissiin hyvvää ku piti lissääkin saaha. Tosiaan oli nyt pakko alkaa antaan jo maitotuotteita, en taho siirtyy korvikkeelle ja tissittely on nykysten aikas hankalaa ku Eelis päättäny alkaa jyrsimään äitii, ja joo käy kipeää!

Eilinen oli kyl taas niin mielenkiintoinen maanantai.. Vaihettiin autoon filtterii eikä meinannu millään onnistuu, onneks päädyttiin jatkaan tänään ku kaikki meni heti paremmin. Hiuksetkin sain värjättyy, ku sunnuntaina se sit vähän unohtu ku tuliki jotain aivan muuta tekemistä. Hmph, no muuten kait eilinen oli ihan jees ku vieraitaki kävi illasta. :)

Tänään ollaan sit käyty asioita hoideleen, ruokakaupas, siivoiltu, pyykätty, kahviteltu jajaja, siis puuhailtu kovasti! Projektikin etenee sillä mallilla et voisin melkeen paljastaa et mitäs mie tällä kertaa puuhailenkaan, eli jännitelkääpäs viel tovi kirjoittelen kun täs kerkeen .. Nyt laittaan pikkumies paapaamaan niin voinkin sit rentoutuu kera kuuman kupposen ja gossip girlin ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti