maanantai 20. helmikuuta 2012

survivor.

Nyt ois niin sata asiaa postattavana mut jos nyt kuite alottais tästä! Niin ääh tosiaan, miksi mie näinkään tään mainoksen!  Eli siis kyseessä Suomen ensimmäinen selviytyjä kilpailu ja mulla ois aivan mahoton polte päässä mukaan! No mtv3:sen sivuille pääset täältä löydät myös linkin osallistumiskaavakkeen täyttöön.

Mtv3:lta
Oishan se semmonen kokemus varmasti jota ei unohtais koskaan! Pääsis rajoja rikkomaan ja näkemään mahollisesti jopa uusia puolia itsestään.. Jos Eelis ois vaik 5-vuotias lähtisin varmasti samantien, koska eihän sen kesto oiskun max 39 päivää!

Mainoksen nähtyäni kysyin mieheltäni et pärjäishän Eeliksen kans 5viikkoa ku käväsisin selviytyjis pyörähtään, et oishan siin ihan makea 50 000€ palkinto voittajalle! Kylhän se jo vähän motivois viel kaikkien muiden plussien lisäksi! Kuulemma pärjäisivät hyvinkin, mut onhan Eelis niin pieni viel et saattais äiskälle olla kovin pala olla erossa niin kauan! No mutta onneks sitä ollaa viel niin nuoria et kerkeen vaik myöhemmin ohjelmaan jos oikeesti joskus tahdon ;) Hihi, mut ei siin jos jollain muulla kiinnostaa niin sieltä vaan selaileen maikkarin sivuilta ja hakemusta kehiin, mahtavaahan se ois seurata ku näkyis tuttuja teevees kun toistaiseks sinne ei ite ainakaan pääse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti