sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Weekendiä.

Voi mahoton! Ei kait tässä voi muuta sanokaaan.. On tää aika taas hurahtanut semmosta kyytiä et oksat pois. Vasta oli keskiviikko ja ootin viikonloppua, nyt on sunnuntai ja huomenna paluu taas arkeen. Tää loppuviikko menny pienoisen sumun seassa, väsymys painanut mut yllättävän hyväntuulisena jaksettu! No tässä kohtaa moni miettii et mitens kotiäidil niin rankkaa ollut ku ei tarvi töissäkään käydä, mut Eelis tosiaan tehnyt urakalla hampaita ja yöt ollut sen mukaisia. Onnekseni perjantaina Eelis sai puhkastua ylähampin ja supon voimin nukkunut hyvin koko viikonlopun, et nyt sit on saatu vähän levättyäkin et jaksaa taas arkea :)


Loppuviikko on mennyt pitkälti oman pikku perheen parissa, on syöty hyvin, saunottu, leffailtu, herkuteltu ja sen vastapainoks ulkoiltu sekä kylästelty! Eipähän sitä muuta kaipaakaan ♥ Okei, parit saunalonkut ne kruunas tään viikonlopun! Ulkonakin ollut mitä parhaimmat kelit, M:kin on jo luistelemas ja kun Eelis herrää päiksyiltä niin lähemmä mekin sit kentälle nauttiin keväisestä säästä ja ennen kaikkea auringosta! Jospa viel kuppi kuumaa kaakaota termarista?


Jäätävistä öistä huolimatta, Eelis jaksanut päivisin olla pitkälti hyväntuulinen :) Mitä nyt normi kiukkuja kuuluu joka päivään ja lohtuitkut ku kaadutaan sohvanreunalta nurin ♥ Kyllä nyt on silmät selässäki ollut, ja hyvin ollaan toistaiseksi vältytty suuremmilta kolhuilta! Perjantaina saunottiin koko konkkaronkka, et Eeliskin pääs toista kertaa lautteille punkassa istuen, ja tykkäs kyl kun ei millään ois malttanut lähtee pois 8D


Viikonlopun kuvasatoa! Ja joo Eelis löys paikkansa pahvilaatikostakin :D Voi sitä naurua ku isi nosti laatikkoon joka oli täynnä rapisevia pusseja ja pehmikkeitä! Nää kuvat onkin viel pitkälti lattiatasolta, mut nytkun sais aikaseks räpsittyy niin sais kuvii ku toinen niin tomerana seisoskelee + kävelee sivuttain tukea vasten. Ja jälleen kerran voin vaan kysyy: "Mihin tää aika katoaa?" Toinen kasvaa ja muuttuu päivä päivältä, et eihä sitä pysy itsekkään peräs tässä vauhdissa.

Nyt taidan ihmistäytyä, syöksyä keittiön puoleen kun taitaa pikkumieskin kohta herräillä.. > siis ylös ulos ja lenkille(luisteleen), kivaa sunnuntaipäivää kaikille ♥

Vielä näin loppuun viikonlopun fiilistelybiisu:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti