keskiviikko 15. helmikuuta 2012

hmph.

Nonyt sit vois miettiä uusiks et kuin henkilökohtasii kerron tääl? Vai kerronko vaa pintaraapasuu meiän elämästä.. Tähän ei nyt oo mitään suurempia syitä miks oon joutunut punnitteen nää asiat uudelleen, mut vähän postausintoo vieny ku oon ihan tosissaan kamppaillu jopa blogin lopettamisen kanssa.. Joka tapauksesssa jatkan fiiliksen mukaan toistaiseksi ja katsotaan miten sit etiäpäin :)

Tää alkuviikko on taas mennyt hujaukses.. Hommaa on riittänyt ja hyvä niin, nautin kyl arjestakin ja kaikesta mitä se sisältää. Eilen käytiin Eeliksen kans vaunuilemassa, vähän shoppaamaski ja asioita hoitamas. Kävimme mm. Laurilassa tsekkaamas hääpaikan ja aikas kivalta vaikuttaa, nyt sit voidaan päättää vieraslista lopullisesti, tietää tasan et minkä verran paikka vetää ihania sukulaisia ja ystäviämme. Sekä suunnitella hankintalistaa mitä kaikkea mm. juhlapaikkaan tarvitsemme..

Eelis menos yöunille.
Maanantai-iltana jatkoimme insanity-treeniohjelmaa ja mikä hauskinta oli et Eelis nous seisomaan tukea vasten ekaa kertaa meidän treenien aikana :D Meni kyl loppu treenit aivan höpöks ku aivan herkistyin, oli niin söpö näky ku meiän oma pikku vauva seisoo ittekseen ♥ Nyt saa olla siis silmät selässäkin, huomaa kuinka toinen yrittää joka paikas tuen kautta päässä pystyyn ja sit tullaan mukkelismakkelis alaski :D Toistaiseksi ollaan onneks selvitty suuremmilta kolhuilta ja parempihan on ettei liikaa varokaan niin oppii lapsi itse laskeutumaankin. Kuhan ei ainaakaan saa samanlaisii haavoja ku äitinsä perjantaina, on nimittäin edelleenkin aikas kipee tää etusormi!

Nami sormi, ja on kipee!
Tänään sit käyty kirpparipöytää järjesteleen sekä Eeliksen kummitätin luona kahvitteleen, jos ruuan jälkee käytäis viel kävelyllä, kova hinku ois pihalle.. Ainiinjoo! Tään päivän piristysruiskeena toimi auramies. Kävin laittaan auton roikkaan kun just aidan toisel puolel oli auramies viimeistelmäs lumitöitään, viitoin et jos siirrän auton, ottaakse meiän autopaikan.. (Auto ollu aina parkis kun ovat käyneet lunta siirtämäs, et meiän autopaikal näky asvaltti ja sit kaameet palteet ympäril et auto aivan lumen keskel ollu) No tämä herrasmies nyökkäili ja teki työtä käskettyä ja tekipä viel viimeisen päälle. Eipäs oo naapureilla yhtä lumetonta autopaikkaa kun meillä! Koko auran levysen paikan teki, ja kolme kertaa kuskas lunta viel et Kiitos siitä! Kyl seon niin et ne pienetkin teotki, voi saaha niin hyvälle tuulelle :)  No mut nyt ruokaa >

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti