lauantai 11. helmikuuta 2012

Tuuli tuivertaa..

Katson ulos ikkunasta, ilma on aivan syksyinen :o Puut ovat lumettomat ja tuuli tuivertaa, näyttäis siltä et vettä satais mut taitaa kuite olla lumisadetta? Ehkä just ja just kun pakkasta -2°C.

Säästä huolimatta ollaan viihdytty hyvin tää päivä sisällä, NOOT.. mut siis pakkohan se oli nyt hoitaa kaikki rästityöt kun vihdoin oli siihen mahdollisuus. Pyykkiä on siis pesty, loput kirpparikamat hinnoteltu (ja niit oli paljon) ja lihapullat con perunamuusi väännetty. Nyt Eeliskin  päiväunil viel et jos täs tovin istahtais, kuuntelis musiikkia nauttis tästä työhuoneen uudesta tunnelmasta.. Ennenkuin sit syöksyis ulos ja illalla viel vuoros kämpän puunaus, jaksaajaksaa :)


Eelis on viime päivinä oppinut nouseen tukea vasten polvilleen, pääsee istumaankin kyljen kautta sekä konttaa jo muutamia askeleita! Hauskinta kun ryömii täysii ja tajuaa et ei tää vauhti oikeen riitä niin nousee konttausasentoon niin uhmakkaasti, yhen askeleen ottaa huojuen ja sit äkkiä taas ryömii ku ei se viel sujunutkaan :) Ja äiti saa ihmetellä taas vaan kuinka aika hurahtaa ja pikkumies kasvaa ja kehittyy ♥

Nyt vois tieten alkaa miettiin häiden vieraslistaa, ens viikolla meen tsekkaan viel hääpaikan, niin päässään tositoimiin suunnittelujen saralta! Niin ja mie voitan tänään sen 10,3 miljoonaa, päätin just! Et ei mulla muuta kivaa viikonloppua ja sitä rataa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti