tiistai 13. maaliskuuta 2012

DIY

Eilen iski sisustuskärpänen.. VAIHTEEKSI :D No, ku näin kevättä kohti mennään niin päätin päivittää keittiön verhon. Löysin kivoja kankaita ja sit pikasesti ompelin kapan kassaan ja VOLA! Muistin jopa napsasta pari kuvaa teidän iloksenne (itelle muistoks ;)) Nyt jos jaksais viel pikkuveijarista laitella parin kuvatuksen ja siirtyä itekin pötkölleen, meinaa olla väsy ku herättiin tänää ennen kukonlaulua!

3 kommenttia:

 1. IHANAT!
  Voisikkos tehä meillekkin :D haluaisin jotakin uutta keittiöön, mutta ei muka jouda tekemään...

  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi, kiva jos tykkäät :) Ai sie et kerkee! höpöhöpö, taitaa se alottaminen olla vaikeinta :D mieki kävin eurokankaas ja ku tulin kottiin niin alotin samantien et tulis tehtyyki eikä jäis kankaat kaappiin venymäänn.. Voisin mie tieten tehäkin, mut saattasit paremmat saaha ku ite tekisit :DD Nuoki niin juostenkusten ommeltu ku piti täysii ommella heti kun Eelis vaa oli hetkenkin tyytyväisenä leikkimäs tai nukkumas =DD Kaiken kukkuraks Eelis vetas tuolin kans ittensä selälleenkin, kun katoin et nyt leikkii matolla, sit poljin pohjaan (10cm nauhaa kerkesin ommella..) ja nostan pään niin seisoo tuolia vasten ja moks nurin koko poika ja tuoli :S Onneks ei tullu ku pikku vekki vain :)

   Poista
 2. No teillä sattuu ja tapahtuu :) ompahan poika kovempi siitä kohti nyt minkä löi, ens kerralla (jos tulee) ei satukkaa enää..
  :) kattellaan jos sitä ees löytäs jonkun kivan kankaan, joka miellyttää silmää...

  -R

  VastaaPoista