torstai 22. maaliskuuta 2012

Snowing?

Lumisateesta huolimatta olo on mitä parhain. Auringonpaiste puuttuis tästä aamusta, se tekis päivästä täydellisen, mut silti I gotta feeling that tonight’s gonna be a good day! Tänään ollaan herätty jo yhdeksän aikaan, joka on meille aika harvinaista kun Eelis saattaa nukkua posotella jopa 11:kin kevyesti.. Nyt poitsu on siis jo ensimmäisillä päiväunilla..

Menemme iltapäivällä markkinoille, joten ajattelinkin jättää tänään aamupäivän lenkkeilyt väliin ja pukata pikkuvekkulin parvekkeelle unosille ja suoda itselleni omaa aikaa. Ihana käydä rauhassa suihkussa, pukeutua, syödä ja istahtaa hetkeksi koneellekin :) Yleensä tällaisen lepohetken vietän illalla, kun mieheni on poitsun kans mut kaikkien iltapuuhien kiireessä se ei koskaan ole samanlaista!

No mut asiasta kukkaruukkuun vai toisinpäin.. Oon miettinyt nyt usean päivän ajan sitä kuinka sanotaan et parisuhde lihottaa.. Pitääkö se sit paikkansa? No monilla ehkä, meidän tapauksessa EI!

Ennen kuin löydettin toisemme, itselläni ainakin paino heitteli mennen tullen palatessa vaikka tein mitä.. Ehkä sekin et oon semmonen pieni lohtusyöjä, et ku elämä koetteli helposti unohtu kaikki dieetit tai terveellinen elämä ja sitä naposteli mitä lystäs milloinkin. Sit ku paino vaan jojotteli niin enempi vaan lisää nälkäkuurii ja sit epäonnistumiseen lohturuokaa.. + enempi ja vähempi juoksin myös baarielämäs ja tieten baari-illan päätteksi kaiken maan roskaruokamätöt nälissään naamariin..

Kaiken tään lisäks, ennen sitä teki kaikkensa ulkonäkönsä ja oman hyvinvointinsa eteen, mut vääristä syistä. Sitä mietti vaan mitä muut ajattelee, miten näyttäis parhaalta ja miten sais iskettyy sen komeimman kollin? Joskus oon kuullut jonkun sanovan:" Mun ei tarvi näyttää hyvältä, mulla on jo mies" -pitää osaltaan kyl paikkansa, nyt kun ei tarvi tällätä sen takii et pitäis olla iskemäs joku tms. Vaan sitä tekee kaikkensa ittensä takii, ja tieten välillä myös oman rakkaansa takia mut seon sivuseikka :D Kun ei ajattele muita, vaan tekee kaiken itteään varten, tuloksiaki syntyy aivan eri tahtiin, myös puolison tuki ja kehut muuttuneesta ulkonäöstä ja varsinkin aamuiset: "näytätpä kauniilta" kommentit nostattavat itsetuntoa ja potkivat eteenpäin tavoitteissa!

Nyt siis kun kolmatta yhteistä vuotta eletään, huomaan kuinka meidän ruokavalioki on muuttunut sellaiseks vakaaksi. Ei tarvi mässäillä pahaamieltä, voi syödä hyvällä omatunnolla silloin kun haluaa. Tietenkin herkkupäiviä on parisuhtees varmasti enempi, ku on vaan niin kiva käpertyy toisen kainaloon ja katella leffaa con leffasnacksit.. Mut kun sitä tekee yhessä ja ilman huonoo omatuntoo, niin se ei oo semmosta ylenpalttista mässäämistä!

Ruokailujen lisäksi meidän liikuntapuoli on tieten kans aivan erilaista kuin ennen, sitä ei tee sen takii et paino putoais vaan et ois itellä ja toisella hyvä olo ja mieli sekä yhteinen ihana harrastus. Yhdessä siis treenataan edelleen insanity-ohjelmalla ja välistä useampia kertoja viikos välistä taas vähemmin mut jokatapaukses liikutaan ees välillä :) Painokin saa pudota ja molemmat kiinteytyä täs sivussa, mut mihinkään ei oo kiire eikä millään nälkälakko-meiningillä hampaat irves väännetä menemään :)

Painon pudotusta on tieten omalla kohdallani vauhdittanut imetys ja pitkät vaunuilulenkit, mut tämän hetken painoni on -6kg ENNEN RASKAUTTA painoon verraten.. Eli -6kg ennen raskautta-painoon nähden, - 12kg sairaalasta kotiutumispainoon nähden ja  - 23kg loppuraskauspainoon nähden! No huhhuh, suurilta nuo määrät kuulostaaki ku ne ihan ylös kirjaa, mut kaiken tään painon sivussa oon kaventunut silmissä ja samoin mieheni.. Tuloksia syntyy ja motivaatio senkun paranee :) Siis tämän kunniaksi voimmekin lähteä huomenna ravintolaan syömään kaksistaan ja viettämään iltaa mieheni kaverin synttärijuhliin (selvinpäin kylläkin).

Ovikellokin soi, postimieshän siellä.. Mikäs sieltä saapuikaan, no Buzzadorin pakettipa tietenkin! Jee, eli kohta syöksyn paketin kimppuun ja laittelen illalla sit Buzzador-postausta tulemaan :) Tulipahan maratooni-postaus joten parempi lopetella nyt, kivaa torstai-päivää, kuulemisiin <3

2 kommenttia:

  1. Hih! Me mietittiin kanssa tuossa muutama päivä sitten Eerikin kanssa, että miksi ihmiset lihoo kun ne ruppee seurustelemaan ja todettiin myös ylepästi, että meidän kohdalla se ei pidä paikkaansa =) Itelle ainaki on tullut sellanen fiilis, että haluan näyttää hyvältä itseni ja Eerikin takia ja sen takia, että kummatki voi paremmin. Mullakin on lähtenyt viime syksystä 5 kg pois liikunnan ja paremman syömisen ansiosta ja ole todella tyytyväinen =) Ollaan siis ylepitä itsestämme ja jatketaan samaan malliin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä! <3 vou! vähän huippua! seon sitä ku on hyvä parisuhe, kaiken muun lisäks :)

      Poista