lauantai 17. maaliskuuta 2012

Vooi hyvää päivää!

Ja joo! Tätä olotilaa jatkunut nyt kolmatta päivää.. Kaikki asiat kiukuttaa, koko ajan semmonen pintakärtty ja väsy.. Eikä oo ees piristänyt ihana auringonpaiste kuin ehkä vaan hetkellisesti mut sit taas mieli synkistynyt.. Stressiä vissiin ja sit ku vastustaa niin vastustaa aina kunnolla..

Kaikesta huolimatta kämppä kiiltää ja jääkaappiki täynnä ruokaa! Pitäis vaan jaksaa alkaa kokkaileen, oisin kyl halunnu ensin vaunuileen mut vaunun rengas on täytettävänä et sitä ootellessa.. Vaunujenki kans ollu semmosta problematiikkaa tällä viikolla et keskiviikosta asti ollu pari rengasta tyhjänä ja jouduttu uusimaan sisäkumeja ja sit täyttää ja tyhjennellä vuoron perään.. Josko tään täyttöreissun jälkee vaunut ois käyttökunnossa ainakin kesään saakka! Sitä on nin kotona sit "loukossa" ku ei pääse vaunuilemmaan, sit miehellä auto ei pääse autollakaan mihinkää, eikä saa edes Eelistä parvekkeelle nukkumaan..

No mut muuten päivät olleet kyl yhtä huliviliä. Aamusta iltaan ollu puuhaa et ei oo kyl mitään ylimäärästä kerennyt.. Hyvä et sähköpostit käyny tsekkaamas välistä :) Niinjoo! Ja eilen käytiin ajelemassa, tsekkaamas Jaatilan saari pilkkimestaks, mut siel oli pikkasen liian sulana paikat et ei lapsivoittosella porukalla semmoseen paikkaan voi mennä.. Lisäks autotie oli niin huono et joku viel jää kiinni sinne keskelle mettää.. //:

Pari valokuvaaki räpsin mut ne on miehen puhelimes, et voisin jossain vaihees laitella niit näytille kuhan kerkeen :) Harmi ku ois tiennyt et tää kevät tulee niin vauhilla oltais voitu järjestää pilkkikilpailut jo aiemmin niin oltais voitu pitää ne siel Jaatilan saares oli niin makee paikka kyl muuten :) Noo sit kuite käytiin ajaan viel Norvajärven uimapaikalla, jossa ne pilkit sit pietetään.. Päättää vaan viel päivä vaan ku ei sielkää nyt enää kovin montaa viikkoa jäitä oo, ainakaan jos tämmösiä lämpötiloja pitelee jatkossaki mitä nyt eilen reilusti yli +10 astettakin auringossa!

Välistä tuntuu et sitä on vaan tyhjä kuori, sitä tekee päivärutiinit pakonomaisesti eikä voimaa jää muuhun.. Sit sitä vaan havahtuu, et nyt täytyy skarpata, ottaa ilo irti arjen pienimmistäkin askareista ja lopettaa se kiukuttelu.. No mut eiköhän tässä ollu tällä kertaa tarpeeks vikivikivalivalia.. Voisin seuraavaks tehä Eeliksestä postauksen, onhan meidän pikkumies 10 päivän päästä jo 10kk! Huhheijaa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti