tiistai 27. maaliskuuta 2012

Buzzador 3

Olen aiemmin kertonutkin, että olen buzzaaja, tämä on siis buzzauspostaus, jossa kampanjoin Liptonin-tuotteita. Aiempaan postaukseen pääset täältä.
Earl Grey on yksi tunnetuimpia ja suosituimpia teelaatuja. Nimen takana on Charles Grey (1764–1845), joka oli Ison-Britannian pääministeri. Tee on perinteinen sekoitus ceylonialaista ja kiinalaista teetä, joka on maustettu bergamottihedelmästä saatavalla bergamottiöljyllä.


Nyt on siis kolmaskin maku maisteltu. Itse en niin tykkää, mut mustan teen ystäville varmaan maistuis! Itsehän rakastan vanilia-teetä ja tämän kampanjan kautta Mandarin Orangesta tullut yksi lemppareista :)

Muutamille ystäville + perheelleni olen kerinnyt jo maistattaa myös eri makuja. Hyvin tyytyväisiä ovat pyramiditeehen, on se kyl aika uskomaton mikä tuoksu teestä irtoaa, sekä makunautinto! Yhdellä teepussilla pikaisesti haudutettuna saa enemmän irti kuin useasta pussista normiteetä.

Lisäksi kävin juuri vaunuilemassa työpaikkalla ohi kulkumatkalla, jätin samalla heille maisteltavaksi eri makuja, ja illalla kuulen tuomion. Kaikki kehuivat teen tuoksua, joten nähtäväksi jää mitä tykkäävät mausta :)

Eräs ystäväni kysyi ensimmäisen postauksen tehdessäni, et " ai kokeiletteko te tuotteita, jotka ovat ennestään jo markkinoilla" ,sillä hänen vakituiseen tee valikoimaansa kuului Forest Fruitti jo ennestään :)  Et pitemmällä kokemuksen sanallakin, pyramiditee on koettu hyväksi tee vaihtoehdoksi!

Toinen kaverini kertoi maistettuaan Mandarin Orange -teetä et nyt hän siirtyy täysin pyramiditeehen, sillä maultaan niin lähellä irtoteetä sekä helpompaa kun valmis pussi, eikä tarvi räpiä irtoteen kanssa.

Se mistä on myös tullut kiitosta on vihreä tee, Mandarin Orangen kitkerättömyys! Itsekin nautin kyl aivan mielettömästi siitä et voi juoda vihreätä teetä ilman kitkerää jälkimakua!

 Lopuksi vielä käytännön vinkki toiselta buzzadorilta (napattu facebookista):
"Lipton pyramiditeet ovat tällä hetkellä ainoita, mistä makua saa irti kokonaiseen pannulliseen teetä, pelkästä yhdestä pussista! Työpaikallani tee keitetään moccamasterissa isoina pannullisina kerralla, ja yleensä teepusseja pitää olla useampi. Makua riittää jo yhdestä pussista!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti