perjantai 9. maaliskuuta 2012

Hiihtoloma?

Mikä loma? Eihän sitä oo huomanukaa ku menny melkee sairastellessa. Tai siis itehän oon viel hoitovapaal mut miehelläni kouluhommista vapaata eli extrasti meille aikaa <3 Eiköhän nuo lunssapöpöt ois nyt taltutettu ja vois nauttia viikonlopun uusin voimin? Jos pääsis ees luistelleen ja tänään tieten vois treenatakin pitkästä aikaa :)

Tänään ollaa saatu lajiteltuu pilkkikilpailun palkintoja, käytiin kaupungis kävelyllä, Subwaylla ja hakemas minun tuleva vihkisormus Pulkkiselta <3 Ollaan keretty myös siivota ja pyykätä ja kokatakin! Oikein superpäivä siis :) Vielä jos jaksettais lähtee näin perjantai-illan kunniaksi Citymarkettiin ruokaostoksille? Jaksaakohan? No ehkei sittenkään..

Eilen siis tulimme takaisin Ylitorniolta, olipas vain kiva käyä mummolassa ja vähän ulkomaillakin ;) Kävimme siel yhen yön reissun pyörähtään, muuten vain olimme mut shoppailemaan piti päässä niin ruottin et suomen puolellakin, TIETENKIN! Oon pienestä asti ruukannut kiertää ne tietyt liikkeet ja ku pikkukylän kaupoista löytynyt monesti sikahyviä löytöjä, niin arvelin etten pettyisi tälläkään kertaa.. Eikä näin siis käynykkään, sillä löysimme Eelikselle kauan etsimämme ensiaskel kengät ja ittelleni kolme paitaa/tunikaa! Uskomatonta et shoppasin ittelleni jotain, sillä viime kerrasta on aikaa.. Ja ei, ei ne paidat oo mtn pirkka merkkii :D Sisterspoint, Only ja Veromoda taisivat tällä kertaa olla nää minun uudet paitulit, sillä niinkin pienestä kylästä ku Ylitornio löytyy pieni merkkivaateliike :) Mut nyt siis treenaan ja saunaan > Kuvia mahdollisesti huomenna, adjöö <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti