torstai 22. maaliskuuta 2012

Buzzador 2.

Tänään siis postimies (tai tässä tapauksessa nainen), toi Buzzadorin paketin suoraan koti-ovelle :) Olen siis Buzzaaja ja aiempaan postaukseen josta lisätietoja buzzauksesta löytyypi täältä.


Buzzador-pakettinii sisälsi siis:
  • 2 pkt Earl grey pyramiditeetä
  • 2 pkt Forest fruit black tea pyramiditeetä
  • 2 pkt Green tea mandarin-orange pyramiditeetä
  • 10 miniesitettä jaettavaksi heille joille buzzaat
  • 24 BuzzTrack-korttia. Korteissa on erityinen koodi joka täytetään BuzzTrackin kotisivulle. Sivulla hän jolle buzzataan vastaa 7 lyhyeen kysymykseen Lipton -tuotteista  


  
Green Tea Mandarin Orange
Maustettua vihreää teetä ilman kitkerää jälkimakua, joka tarjoaa luonnon omaa energiaa, terveyttä ja elinvoimaa. Tämän ansiosta tee on mielen ja kehon virkeydestä kiinnostuneille ihanteellinen valinta. Vihreä tee tuo rentoutusta, mielenrauhaa ja tasapainoa. Tee on Rainforest Alliance -sertifioitua.Tänään siis alotin ensimmäisen buzzaamiseni, maistelemalla ensin itse maut. Aloitin vihreällä teellä, ja yllätyin kyllä positiivisesti! Ajattelin et aloitanpa vihreellä kun maistuu kuitenkin pahalle ja kitkerälle vaikka kuinka tuotetiedois luvataan et ilman kitkerää jälkimakua.. Mut toisin kävi, vihreä mandarin orange tee on kyl tuleva suosikkimaku minun teevalikoimissani :) Sopivan raikas maku, ihanan täyteläinen ja sokerin kanssa maku oikein voimistu. NJAM!
 
Forest Fruit on maustettu musta tee, jossa on hedelmäisiä makuja ja aitoja hedelmäpaloja. Aurinkoinen, luonnosta makunsa ammentava Lipton Fruit -tuoteperhe tarjoaa virkistävää elinvoimaa runsaan hedelmäisissä ja marjaisissa makuvaihtoehdoissaan. Tee on Rainforest Alliance -sertifioitua. 
Seuraavaksi siis maistelin Forest Fruittia. Takuuvarma maku, ihanan marjainen, mut ei niinkään hedelmäinen? Parasta ehdottomasti näissä pyramidipusseissa on et maut pääsevät kunnolla oikeuksiinsa! Pitänee juoda huomenna toinen kupillinen ja tarkastella makua vielä lisää :)

Kolmatta makua en siis vielä kerinnyt maistamaan, jätän sen huomiselle ja pääsenkin sitten heti tosi toimiin! Mieheni kaverilla on siis synttärijuhlat huomenna, ja otan sinne heti teetä mukaan. Huominen näyttää siis hyvinkin kiireiseltä, joten luulenpa et menee ainaki lauantaihin ellei jopa ensi viikkoon ennen kun seuraavan kerran minusta kuulette! Hyvää yötä, nyt on pienten lasten aika nukkua! >

Ps. nyt ärsyttää ku tää bloggeri ei suostu lisään kuvia niin en saanu kaikki laitettua mut onpahan tuossaki muutama :)(taino nyt sain lisättyy))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti