maanantai 26. maaliskuuta 2012

shoppailuja.

Menneenä viikonloppuna tuli käytyä useampaan otteeseen kiertelemässä kaupungilla sekä hieman tuhlailtuakin.. Itselleni en löytänyt mitään mieleistä, mutta kesän tullessa aion ostaa viel jostakin jotkut kivat korkeavyötäröiset housut/shortsit :)

Perjantaina ennen ravintola-illallista, kävimme etsimäs miehelleni farkut sekä rennon kauluspaidan. Farkut löytyivät Jack and Jonesista, malliltaan boxy powelit. Tummat farkut leveellä lahkeella ja on kyl sika siistit. Jack and Jonesilta lähti mukaan myös aurinkolasit, mutta ei kivoja paitoja... Dressmanilta löyty sit toosi kiva vihree kuosinen lyhyt hihanen kauluspaita, ja mikä parasta paita oli pitkää mallia, joten pitkäselkäiselle miehelleni just hyvä eikä napamallia niinkuin muissa liikkeissä yleensä ruukaa olla :DD

Mieheni vaatteista en räpsiny kuvia, jos ei sit löydy illanviettokuvista jotakin edustuskelpoista :D Mut nyt ajankuluksi värkkäsinkin vaatteista "polyvoren".

Eilen sit kävimmä päiväkävelyllä ja samalla kiertämässä H&M:n valikoiman. Positiivisena yllärinä oli liikkees et ku ostat lastenvaatteita 40€:lla saat 10€:n alennuksen.. Tais tää kampanja olla huhtikuun alkuun saakka! Kultsi löysikin sit Eelikselle makean nahkatakin, capin, sekä smurffiyökkärit + alekorista ens talvelle karvalakin! Hintaa koko pompsille jäi n.40€!
H&M smurffiyökkärit 2kpl 14,95€
Musta cappi 6,95€ ja lasten nahkatakki 29,95€

Ainiin! Olenkin unohtanut kokonaan, et näiden ostosten lisäksi ostimme myös Eelikselle Brion muotopalikkalaatikon. Siitä voisinkin tehdä erillisen postauksen myöhemmin :) Nyt ootteleen salkkareita ja hetki hengähtää kahvikupposen ääressä ennenkuin pikkumies herrää päiksyiltä. Adjöööö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti