lauantai 3. maaliskuuta 2012

kuvapostaus.

Voimat mennyt sairastellessa, joten kuvia ei oo tullut paljoo räpsittyy.. Mut voisin kuite laitella iphonen kuvasaldoo esille :)

Kanasalaattia
Ruokapuoli ollut aika heikonlaista tään viikon, ollaan syöty kevyesti tähän heikotukseen. Paljon salaattia, keittoja, vähän lohta ja pottuaki kuite. Tänään vasta jaksettiin laittaa kunnolla aamupalaaki: eli meidän niinkin erikoinen kuin kananmunaa ja pekonia :D

Käytiin shoppailemas, äitistä oli hauskaa kokeilla arskoja mut Eeliksestä EI!

Tällä viikolla ollaa käyty kierteleen kunnolla kauppoja pitkästä aikaa. Jotain pientä kivaa löytynytkin, ja muutamat palkinnot pilkkikilpailuun hankittu shoppailun yhteydessä :) (+tieten äiskän vihkisormus ja Eelikselle kans tilattu yks kiva ylläri jonka tuutte näkemään kun kotiutuu ;))

Meidän pieni asentajanpoikanen <3
Eelis on aina elektorniikan kimpus, tyypillinen mies! Ainakin näin sanotaan? Hieman äitiäkin on peritty ku kukkaruukut kiinnostaa, mut ei niinkään ne kukat vaan se multa siel ruukussa =DD

Ja taas lempipuuhissaan

Näppäimmistöt ja kaukosäätimet on ehottomasti se ykkösjuttu! Ja voi sitä itkuparkua jos äiti nappaa kaken ittelleen, huomaa et on oma tahto kehittynyt meidänkin pikkumiehelle :)

Sit ollaan juotu vettä.

On se vain niin mukavan virkistävää ku saa nokkamukista tai tuttipullosta ravistaa ittelleen päälle veet :D Aina yhtä hauskaa Eeliksestä, mut ei äitistä sit niinkään ku lattia aivan märkä + koko poitsu ja sit vaan vaihtaan kuivaa päälle <3

Äidin ja isin oma töyhtöhyyppä <3

Eeliksen tukkaki on niin kasvanut ja varsinki päikkäreiden jälkeen on hiuksiin muotoutunut mitä mahtavimpia kampauksia =DD on monet naurut saatu ku toisella kunnon töyhtö tai sit sojottaa just ympäriinsä niinku vähän tässäki <3 Semmonen äidin ja isin oma pieni hellyyttävä pörröpää!

Eipäs taida hirveesti olla mitään muuta kerrottavaakaan, elämä on sisällöltään aika tyhjää kun sairastaa :D Päivät ovat samanlaisii, selviytymistä päivärutiineista ja muuten vaan pelkkää makaamista, lepäämistä, löhöämistä.... joten lopetan jaarittelun ja alan ihmistäytymään > Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti